Bildirim
arad
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
biçimlendir olsun bitsin ne programı ya -
sıradan 120 gb Harddiski biçimlendirdim ve bir programla geri getirdim bir çoğunu özellikle de ÖZEL resimleri bundan bahsediyorum ben -
zor. çünkü hdd çalışma mantığı aldığı veriyi diske lazerle yazar. cd mantığı gibi. ne kadar silsenizde o orada kalır diye biliyorum. -
dıskı fılmle doldurup sılın ustune verı yazılan bloklardan eskı verıler okunmaz -
merak etme kimse onla uğraşmaz diyeceğim ama illa olsun istersen, hızlı değil yavaş biçimlendirme yap. daha sonra o getirdiğin programla getirmeyi dene. eğer getirebilirsen getirdikten sonra silip tekrar biçimlendir sıkıntı kalmaz
genelde o tip programlar dosyalar silinmeden direk biçimlendirildikten sonra silinen dosyaları geri getirir. bütün dosyaları sil. ondan sonra biçimlendir. daha kısa sürecektir. ama kesinlikle hızlı biçimlendirme -
ne zahmetli işmiş bu ya vazgeçtim satmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moriq -- 16 Temmuz 2013; 22:13:48 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X