Şimdi Ara

arad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 TB seagate harici harddiskim var satmak istiyorum ama komple sıfırlamadan satmak istemiyorum yani programlarla dosyaların geri getirilmemesi ve hiç bir şekilde ulaşılmaması böyle bir program var mı ?

• biçimlendir olsun bitsin ne programı ya
  • sıradan 120 gb Harddiski biçimlendirdim ve bir programla geri getirdim bir çoğunu özellikle de ÖZEL resimleri bundan bahsediyorum ben
  • moriq M kullanıcısına yanıt
    zor. çünkü hdd çalışma mantığı aldığı veriyi diske lazerle yazar. cd mantığı gibi. ne kadar silsenizde o orada kalır diye biliyorum.
  • dıskı fılmle doldurup sılın ustune verı yazılan bloklardan eskı verıler okunmaz
  • merak etme kimse onla uğraşmaz diyeceğim ama illa olsun istersen, hızlı değil yavaş biçimlendirme yap. daha sonra o getirdiğin programla getirmeyi dene. eğer getirebilirsen getirdikten sonra silip tekrar biçimlendir sıkıntı kalmaz

genelde o tip programlar dosyalar silinmeden direk biçimlendirildikten sonra silinen dosyaları geri getirir. bütün dosyaları sil. ondan sonra biçimlendir. daha kısa sürecektir. ama kesinlikle hızlı biçimlendirme
  • ne zahmetli işmiş bu ya vazgeçtim satmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moriq -- 16 Temmuz 2013; 22:13:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hocam efsane Şarkı ya :D
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.