Arkadaşlar yazacağım şeyler biraz uzun gelebilir ama ayrıntılı anlatmanın daha iyi olacağını düşünüyorum... Sistemimi toplayalı daha iki hafta oldu ve bilgisayarımı açtığımda (ki bunu arada bir yapmıyor) monitöre görüntü gelmiyor. birkaç defa kapayıp açarsam, hatta bazen anakartın power girişlerini çıkarıp takıyorum ancak görüntü alabiliyorum. power supply denedim, ekran kartı denedim, hdd-cdrom gibi aygıtlardaki power kablolarını çekip denedim yine de pc kendi kafasına göre açılıp açılmamaya devam etmekte.... hadi işlemci belki ilk anda soğuk olduğu için pc görüntü vermiyor diyebiliriz ilk anda ama şu da var; pc birkaç saat açıkken restart yaptığımda da beni epey bi uğraştırıyor. bios sıfırlamasını da yaptım bu arada. şimdi aşağıya sistemimin tam özelliklerini yazacağım arkadaşlar. aklına en ufak çözüm yolu gelen arkadaşlar lütfen yazsın. Saygılarımla....
AMD Athlon 64 3500 + sc-940 işlemci MSI K7N NEO AM2 512 MB DDR II 533 RAM ASUS GT6600 256 MB Ekran Kartı 250 GB Western Digital Sata2 HDD INCA 4ms 17" Monitör
diğerleri de önemli diil zaten.... Şimdiden teşşekür ederim...
Psu'yu değiştir tamamdır..
kabloda sorun olabilir....
quote:
Orjinalden alıntı: Kulalı
Psu'yu değiştir tamamdır..
Dostum PSU değiştirip denediğimi yukarıda yazmıştım. Ayrıca kablo da denedim :(