Şimdi Ara

Arada Kaldım. Yardım (Game Mouse ve MousePad)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Dün akşam da buna benzer bir konu açmıştım. Bir arkadaşım öneri yaptı ve önerilerini beğendim ancak düşündüğüm bir fare daha var. Hem bana yardımcı olmanızı hem de öneri yapmanızı bekliyorum.

Mouse : G402 ve Razer Deathadder Chroma (Önerileriniz için 0-250 tl arası ve en az 2 makro tuşu bulunan bir fare olsun lütfen)
    MousePad : SteelSeries Qck+ ve G240 (Bu da fareyle görünüm ve işlev olarak uyumlu olmalı 0-100)

Mouselar için arada kalma sebebim: Razer 10000 dpi ama görünümü hoş gelmedi. Ama g402 alırsam da dpi düşük kalıcak aldığıma pişman olacakmışım gibi geliyor.g402nin görünümü de daha hoş geldi.

MousePadler için arada kalma sebebim: Bu konuda bir bilgim yok. Kumaş olayı filan ne oluyor anlamadım.

Başka önerileriniz varsa bekliyorum ve siz olsanız hangisini alırdınız?

Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perenta -- 3 Mayıs 2015; 10:46:28 >

• perenta P kullanıcısına yanıt
    DPI'a bakarak mouse alınmaz ki zaten 1000 DPI üzerinde kullanmamak gerekli.

Ergonomik palm grip mouse alacak olsam Zowie EC1-A veya SS Rival alırdım. Onlar elime uymasaydı da G400s veya RoG Gladius'a yönelirdim.

Mousepad olarak: Sanalmarketim Pad iyi bir seçim olacaktır. Cloth Mousepad'e para vermenin hiçbir anlamı yok ki zaten ortalama 6 ay, en geç 1 sene içinde ciddi performans kaybı yaşayacaktır ve değiştirilmesi gerekecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

DPI'a bakarak mouse alınmaz ki zaten 1000 DPI üzerinde kullanmamak gerekli.

Ergonomik palm grip mouse alacak olsam Zowie EC1-A veya SS Rival alırdım. Onlar elime uymasaydı da G400s veya RoG Gladius'a yönelirdim.

Mousepad olarak: Sanalmarketim Pad iyi bir seçim olacaktır. Cloth Mousepad'e para vermenin hiçbir anlamı yok ki zaten ortalama 6 ay, en geç 1 sene içinde ciddi performans kaybı yaşayacaktır ve değiştirilmesi gerekecektir.

Yorumun için teşekkürler. Ancak internetten alışveriş imkanım yok.Bayileri bulunan elektronik siteleri verirsen sevinirim. Örneğin vatan bimeks vb.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Bir daha Razer mouse almam
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.