Şimdi Ara

Aradığım (RayBan) Gözlük modeli (YARDIM)!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foroğraflarını attığım gözlük modelini aramaktayım. Model RB Clubmaster olarak geçiyor . ama modelde gözlük sapları siyah . Fotoğraftakilerde ise altın rengi metal. internetten uğraşlarıma rağmen bulamadım. yakın zamanda gözlüğümü kaybettiğim ve gözlerim üneşten aşırı etkilendiği için biraz aciliyeti sözkonusu. Bu modelin ismini, adresini, sayfasını v.s. verebilecek birilerine ihtiyacım var
     Aradığım (RayBan) Gözlük modeli (YARDIM)! Aradığım (RayBan) Gözlük modeli (YARDIM)! Aradığım (RayBan) Gözlük modeli (YARDIM)!

Fotoğrafı reaksiyon dizisinden aldım. ve internet sitesindede o gözlüklerin rayban clubmaster olduğu yazıyor .

Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazoğlu -- 9 Kasım 2014; 2:57:56 >

• wayfarer serisi değil mi bu
  • wayfarer serisinde altın rengi yada metal sap seçeneği bulunmuyor bildiğim kadarıyla . hala arayıştayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazoğlu -- 9 Kasım 2014; 2:42:14 >
  • beklemekteyiz :)
  •  Aradığım (RayBan) Gözlük modeli (YARDIM)!
  • clubmaster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bur_ak47

clubmaster

büyük ihtimalle clubmaster ama hiç böyle metal saplı model yok piyasada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Aradığım (RayBan) Gözlük modeli (YARDIM)!
  • canbazoğlu C kullanıcısına yanıt
    Onu ben de farkettim hocam hatta ufak çaplı araştırma bile yaptım ama sonuç çıkmadı, model güzel gerçekten bulsaydım ben de alacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bur_ak47 -- 9 Kasım 2014; 14:36:10 >

• doğru model kaç yıldır gözlükçüyüm bu model ray ban clubmaster wayarer değildir.Wayfarer ların her yeri kapalı clubmasterların altı açıktır
  • http://instagram.com/p/tfIQvbPHcn/?modal=true bu arkadaşta öyle düşünmüş ama değil . :)

birde CLUBMASTER COLOR MIX fiyatları ne kadardır. sitesinde herzamanki gibi piyasadan yukarı yazdığını düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazoğlu -- 12 Kasım 2014; 23:27:09 >
  • Reaksiyonda son bölümde yine taktı aynı gözlüğü . ama ben hala bulamadım .
    Yardım edebilecek biri yok mu ?
     Aradığım (RayBan) Gözlük modeli (YARDIM)! Aradığım (RayBan) Gözlük modeli (YARDIM)!
     Aradığım (RayBan) Gözlük modeli (YARDIM)!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazoğlu -- 6 Aralık 2014; 20:09:51 >

• Bi ara herkeste moda oldu kare şeklinde siyah gözlük almak şimdide bu moda oldu herhalde yazın hep görürüz
  • ThugFamily T kullanıcısına yanıt
    wayfarer serisi hala moda ama bu modelin özellikler saspları benim hoşuma gitti. belkide bu yaz moda bu gözlük olur :)
  • RB8056 modelin kodu konuyu hortlatıyorum ama belki birinin ihtiyacı olur
  • Kaç sene geçmiş kimse de dememiş ki, "sende öyle durmaz".

Forum ölmüş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.