aralık ayında alınan sıfır aractan ocak vergisi alınıyor mu ayrıca
sıfır aracın anahtar teslim fiyatına + ne gibi masraflar cıkıyor
plaka ücreti vs ödüyormuyuz ??? bilgilendiriseniz sevinirim
benim hiç sıfır aracım olmadıda :D
sıfır araç alırken anahtar teslimi anlaştıysanız ki çoğu zaman böyledir plaka-ruhsat-zorunlu sigorta-muamele-trafik işlem masrafları-mtv-ötv bu fiyatın içindedir. yani bayiye gidip fiyatta anlaşıyorsunuz eğer banka kredisi kullanacaksanız onlar yardımcı oluyorlar siz sadece kimlik fotokopisi ve adres bırakıyorsunuz bayi krediyi hallediyor plakalı çalışır vaziyette aracı teslim ediyor.kredi masrafları yaklaşık 275 ytl vekalet 23 ytl tutuyor.aralıkda araçalırsanız bayi temmuz bandrolünü yatırıyor-sigortasını yaptırıyor size binip gitmek kalıyor.birde unutmadan kredi kullanırsanız kasko zorunlu 800-1000 ytl arası.peşin alırsanız paşa gönlünüz bilir yaptırmayabilirsiniz.umarım anlatabilmişimdir.
en kısa ve garantili yol bayiyle oturup konuşun neler dahil neler değil diye onlar zaten masraflar hakkında fazlasıyla bilgi veriyorlar.ve her şeyi sorabilirsiniz.kasım ayında imzamdaki aracı aldım çok kolay oldu.üstelik banka kredili ne kefil ne senet hiç bir şey istemediler.parayı veriyorsun servisden arabanı getiriyorlar hayırlı olsun abi faslı başlıyor
benim aracımı bayram arifesinde teslim ettiler , ocakta yani bu ay bir daha vergi ödeyeceğim , ama rahatsız değilim, bayrama ve yeni yıla yeni araba ile giriyorum
hayırlı olsun. güle güle kullanın. kazasız ve belasız günler diliyorum sana...
bayi ye sorun ben opeli ankaradanalmıştım adamlar kocman her yere arabanın vergisi ödenmez diye yazmışlar. Bazı bayılerde öduyorlar ilk taksidi. Sorman lazım sonra cezalı duruma düşersin.ödenmişse veritabanında gözükmesi lazım aslında bankaya yada vergi dairesine gittiğinde
Aralıkta aldıysan mecbur Ocak ilk taksidini yatırman lazım.