Şimdi Ara

Aralık Celbinde Nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AÖF yeni mezun oldum. Diplomamı almadım. Ben Ağustos ayında değilde Aralık celbinde gitmek istiyorum. Herhangi bir tecil işlemi gerçekleştirmem gerekiyor mu? Ekim ayına kadar hiçbirşey yapmasam kaçak durumuna düşermiyim?

Not: Benim tecil sürem okul bitince sona erdi.

Bilgisi olan arkadaşlar mutlaka vardır. Yardımlarınızı bekliyorum..

• tecil tarihinin son günü o yılın 30 eylül tarihi oluyor yani sen şimdi okulu bitirmiş olsan bile 30 eylül 2012ye kadar tecilli oluyorsun.Onlar 30 eylülde senin tecilinin bittiğini görüpte seni askere çağırasıya dek aralık ayını bulur muhtemelen.
  • ben de aynı şekilde aralıkta gitmek istiyorum.işlemleri ne zaman yaptırmak lazım acaba.ve kısa dönem için ne gibi belgeler ve işlemler isticekler
  • bende bu sene mezun oldum aralık ayından gitmek istiyorum ne zaman başvuru yapmam gerekıyor. yardımcı olurmusunuz.
  • Eğer söylediğiniz gibi tecilin son günü 30 eylül ise güzel bişey yapmak gerekmez. Bu benim ikinci üniversitem. İlkinde mezun oldugum gün askerlikten yoklama kağıdı çıkmıştı. Bazı arkadaşlar ilk önce tecil edeceksin ekimde de tecili bozduracaksın diyorlar ama sanırım askerlik şubesine gitmem gerekiyor kesinleştirmem için. Cevabın için teşekkür ederim..
  • Bugun İst. Halıcıoğlu Askerlik şubesine gittim sordum. 1 Ekim - 31 Ekim arası evraklarını getirirsen Aralık Celbiyle gidersin.. O süreye kadar da kaçak sayılmassın dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.