Şimdi Ara

Aralıklı anlamsız kilitlenmeler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım arada bir hiçbir uygulama çalışmıyor dahi olsa (tabi oyunda internette bu doruğa ulaşıyor!) anlamsız şekilde ani duraklamalar yapıyor.Hiçbişey çalışmıyor(ne fare ne klavye...).Bi-kaç saniye sürüyor bu durum ve kilitli kaldığı için o an görev yöneticisinden de durum nedir diye bakamıyorum...YARDIM!

• aynı dert bir müşterimde var. çıldırma üzereyim 2 aydır uğraşıyorum sistemde değiştirmediğim kalmadı gene aynı. pencereleri sürüklerken bile beyaz kalıyor ekran banada çözüm lazım arkadaşlar...
  • aynı sorunu bir kez ram değiştirerek, bir kezde onboard ekran kartı yerine harici kart takarak çozmuştum. Ama ekran kartı problemi olanda ne yaparsam yapayım bir türlü düzgün çalışmadı alet onboard ekran kartı ile....
  • Çok gıcık bir durum, ama o kadar çok ihtimal varki. Tahminim donanımsal bir sıkıntı ama hangi donanım. Eskiden com porttan bağlanan dialup modemler vardı, onlar bazen böyle sıkıntılara sebep olurdu. Deneme yanılma yapmaktan başka çare yok.
  • Hakikaten çok kötü bi durum...Pek çözüm bulunabilir gibi de değil dediklerinize göre...
  • Kontrol etmen lazım ilk önce ramlerini kontrol et daha sonra hdd ye de bak..
  • yazılımsal olarak hiç düşündünüz mü virüs filan ? hep donanım soruşturmuşsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd ile aşırı yavaş açılma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende format falan hiç kurtarmamıştı. Ama denemekte fayda var. En azından bundan kaynaklı bir problemse, inşallah oyledir, kurtulmuş olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.