< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMosya85 -- 23 Aralık 2020; 0:56:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMosya85 -- 23 Aralık 2020; 0:56:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam merhaba saati bende almayı düşünüyorum. Yurtdışından almak daha uygun ama yurtdışından vergi çıkalı hiç alışveriş yapmadım . Vergi olayını nasıl cozuyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20tl civarı vergi çıkıyormuş.ptt kargoyu getirdiğinde ödüyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 15 Aralık 2020; 1:25:53 > |
140tl, vergi hariç. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMosya85 -- 15 Aralık 2020; 22:32:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayırlı olsun hocam .tavsiye edermisiniz .? |
aldığım fiyat seviyelerinde alınabilir tabi.gövde metal olsaydı, ekran/gövde oranı daha büyük olsaydı daha kolay tavsiye edebilirdim.bana 156tlye mal oldu ve bu fiyatın hakkını veriyor.sözün özü çinden uygun fiyata alınabilir ama tr'deki fahiş fiyattan alınmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMosya85 -- 22 Aralık 2020; 23:35:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam. O fiyatlara bulabilirsem bende alayım.Turkiye fiyatları en düşük 425 TL çok fark var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |