Şimdi Ara

Arapça Hazırlıkta Kaldım Tekrar Edeceğim Kredim Kesilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar hazırlık sınıfını okudum ve final ve bütünlemeden geçemedim bu süre içerisinde 3 ay boyunca krediyi aldım içime bir korku geldi 10. ayda belki alamam dedim bilenleriniz varsa yardımcı olsun muafiyet sınavımız var şuan çalışıyorum çoğu arkadaşım alttan alırsın kalma yok dedi ama bilemiyorum bende çalışmaya devam ediyorum dediğim gibi hazırlıkta kalıp tekrar edilen yılda kredi kesilir mi ?

• beyler bilen yok mu
  • Burs olsaydi kesilirdi ama kredi kesilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanblue_34 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler sadece bölüm 5 yıllık ya tekrar hazırlık okursam son sınıfta değilde bir önceki yılımda yani normal sürem dolunca biter kredim öyle düşünüyorum onun hakkında bilginiz var mı yani 2020'de bitirecekken 2021'de biteceğinden dolayı
  • Hocam bildigim kadariyla dilekce yazarsaniz 7 yila kadar cikarma hakkiniz var.son sene dilekce yazabilirsiniz kyk mudurlugune

• İstanblue_34 kullanıcısına yanıt
    Abi şimdi anladığım kadarıyla 5.yılımda kesilmeden önce uzattığımı belirterek uzattığım yıl içinde aldığım krediyi uzatabilirim o zaman

• Kardeşim ne oldu kesildi mi kredi birseyler öğrendin mi bende aynı durumdayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: royalblood

Kardeşim ne oldu kesildi mi kredi birseyler öğrendin mi bende aynı durumdayım

yok ben ve benim gibi olan bir arkadaş vardı ikimizde alıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.