Bildirim
Araplar LFS Oynarsa
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maşallahh -
Duz gda drift yapmaktan ne anliyotlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Depresyondasın geçmiş olsun hava atılcak bi şey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o arabayla bi ben mi drift yapamıyorum -
oyunda 2 teker gitme olsa onuda yapar bunlar -
quote:
Orijinalden alıntı: zero-man
o arabayla bi ben mi drift yapamıyorum
DFGT olmasına rağmen böyle drift yapamadım. İş yerinde olmasam açıcam denicemde
Eve bir gideyim bakalım neler olcak -
acı gerçek
adamlarda para var benzin zaten malum,özgürce yaşıyorlar ancak bu işin birde ahiret tarafı var dünyada sadece israf ediyorlar bakalım allah sonumuzu hayıretsin -
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
acı gerçek
adamlarda para var benzin zaten malum,özgürce yaşıyorlar ancak bu işin birde ahiret tarafı var dünyada sadece israf ediyorlar bakalım allah sonumuzu hayıretsin
Adamlar bozulan arabayı hurdaya ayırıyorlarmış.Tamir etmek yok.Para o kadar çokki demekki.Dediğin gibi Allah Islah etsin. -
-
quote:
acı gerçek
adamlarda para var benzin zaten malum,özgürce yaşıyorlar ancak bu işin birde ahiret tarafı var dünyada sadece israf ediyorlar bakalım allah sonumuzu hayıretsin
Ya Ahiret Yoksa -
quote:
Orijinalden alıntı: Cool Man
quote:
acı gerçek
Ya Ahiret Yoksa
ya varsa? -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cool Man
quote:
acı gerçek
Ya Ahiret Yoksa
ya varsa?
Ya Yoksa
-
Adamlar g27 yi modlamışlar keyfe bak biz hala side winderla
Anlamadığım o silah çeken adamın yaşadığı kafa -
-
quote:
Orijinalden alıntı: dawras
Adamlar g27 yi modlamışlar keyfe bak biz hala side winderla
Anlamadığım o silah çeken adamın yaşadığı kafa
Bir kutlama söz konusu ama konu ney -
-
açtım g27 i dfgt de akıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: elektrik79
iş icabı çok arap ülkesinde bulundum kaç defa canlı seyrettim hatırlamıyorum ama diyebileceğim "araba ve sürüş bu adamlardan sorulur"..15-16 yaşında ki çocuklar neler yapıyorlardı yaa öyle izliyoruz hayranlıkla :D
ama birde böyle şeylerde var..
adamların kolu bacağı kopuyo videonun 2. dakkasında arabadan fırlıyolar buyuk ıhtımallede bu vıdeodakılerın %80 i öldü ama yınede bu hareketı yapmaya devam edıyolar cok garıp yaw
Benzer içerikler
- takside unutulan eşyalar nasıl bulunur
- spekülatif düşlerin spazmı var
- aile hekimi göz muayenesi ehliyet
- 31 beden pantolon kaç kilo
- acilde tomografi sonucu ne zaman çıkar
- çay emojisi
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X