Şimdi Ara

Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
19
Favori
62.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1710 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Volkan Abanoz

Yeni konudan devam :https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-tuketici-mahkemesi-icin-dilekce-yazacagim--130208046#130208046

Bir sonuca ulaştınız mı ?
  • son durum nedır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an için hiçbir sorun yok son 15 gündür 10 defa aranıp kayıt aldılar kargonuz size ulaştımı diye sordular kayıt alıp durdular sadece
  • MNG kargo benimde kargomu kaybetti, ürünün 4900 liralık faturası var elimde, 4 aya yakın oldu, bende bir arpa boyu yol kat edemedim. Ülkede adaletin olmadığına inancım artık tam.
  • Herkese merhabalar arkadaslar.magdurlar arasina bende katilmis durumdayim zarar 4500 tl benimde internet uzerinden satisini yapmak amacli ilana koydugum iphone x marka cep telefonu icin benle irtibata gecen sahis telefonu istanbuldan bir tanidigima yollamami isteyip sahte kimlik bilgileri ile aras kargo subesinden telefonu alip ortaliktan kayboldu acikcasi ne yapacagimi dahi bilmiyorum bu olayi yasayan arkadaslar neler yaptilar ilk olarak savciliga basvurdum ama dava acmayi dusunuyorum kime ne davasi actiniz ogrenebilirmiyim

Karsi tarafi genel mudurluk mu yaptiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_uslux

Herkese merhabalar arkadaslar.magdurlar arasina bende katilmis durumdayim zarar 4500 tl benimde internet uzerinden satisini yapmak amacli ilana koydugum iphone x marka cep telefonu icin benle irtibata gecen sahis telefonu istanbuldan bir tanidigima yollamami isteyip sahte kimlik bilgileri ile aras kargo subesinden telefonu alip ortaliktan kayboldu acikcasi ne yapacagimi dahi bilmiyorum bu olayi yasayan arkadaslar neler yaptilar ilk olarak savciliga basvurdum ama dava acmayi dusunuyorum kime ne davasi actiniz ogrenebilirmiyim

Karsi tarafi genel mudurluk mu yaptiniz?

Kargo şubesinde güvenlik kamerası vardır. 1 ay süreyle muhafaza ediliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcilik suc duyurusu vs bunlari zaten yapicam dilekcesini hazirladim kamera kayitlari mevcutmus fakat oradan bisey cikmayacagini yada cok gec cikacagini dusunuyorum o sebeple dava yoluna gidicem fakat oncesinde neler yapilmali genel mudurlukle konusmalimiyim yada dava tuketici mahkemesinde neye gore acilmali?

• quote:

Savcilik suc duyurusu vs bunlari zaten yapicam dilekcesini hazirladim kamera kayitlari mevcutmus fakat oradan bisey cikmayacagini yada cok gec cikacagini dusunuyorum o sebeple dava yoluna gidicem fakat oncesinde neler yapilmali genel mudurlukle konusmalimiyim yada dava tuketici mahkemesinde neye gore acilmali?

İşin o kadar zorki kargo diyecek eğer görüntü var ise biz kimliğine baktık verdik teslim edilecek kişiye o zaman suçlunun bulunması gerek oda çok zor görüntüyle eşgal bulmak allah yardımcın olsun kargo mahkeme de kendini şöyle savuncak biz gelen kişiye kimliğine bakarak teslim ettik sahte kimlik kullanmış onuda anlamamız kolay değildi diyecek büyük ihtimal en iyisi başına gelenlerle konuş organize suç olduğundan ortak bir suç duyurusunda bulunun

• Bakalım şimdi telefonun imei si kara listeye alındı henüz pasaport kaydı yapılmadığı için içinde hat yok ve takacak kişiye mesaj gidicek suçta kullanıldı diye ve kaydı yapılamıyacak aslında bir taşla iki kuş vurmuş oluyolar alacak kişininde elinde patlıycak yazık ya
  • quote:

Bakalım şimdi telefonun imei si kara listeye alındı henüz pasaport kaydı yapılmadığı için içinde hat yok ve takacak kişiye mesaj gidicek suçta kullanıldı diye ve kaydı yapılamıyacak aslında bir taşla iki kuş vurmuş oluyolar alacak kişininde elinde patlıycak yazık ya

Bunu hesaplayıp imei değiştirme yada telefonu yurt dışına çıkarma yoluna gidebilirler. Bu tip değerli kargo yollayan arkadaşlara tavsiyem yollarken özellikle içeriğini ve maddi değerini kargo formuna işletmeleri.Gönderdiğimiz faturalı ve karşıdan ödemeli ürünü şubede kaybeden Araskargo dan 40 TL lik ürünün bedelini aylar sonra zor aldık. Ürünün bedeli belli değilse yada kargoda sadece telefon olarak belirttiyseniz marka model belli değilse dava da açsanız kazanmanız zor.

• Sürat kargo da duymuştum çalışan arkadaşı ile konuşuyor. Bir tanıdığını işe aldırmış adam 1ay sonra 6tane iPhone ile kayıp olmuş. Mağazanın toplu siparişini hiç etmiş. Sonra bulmuşlar adamı. Çalışan diyor yediğim laflara mi yanayim sende mi ortak sin demişler adama hırsız damgası yedim ona mi yanayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Bize de tüm gün evde bulunmamıza rağmen 'adreste bulunamadınız' mazareti ile kart teslimatını yapmadılar.

Benim gözümde Metro Turzim ile Aras Kargo aynı ahlak ve itibara sahip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç ne oldu?
  • Bunu , bilen birisinin yaptigini dusunuyorum.

Cennet subesi zaten diger kargo ve subelerde o sekilde sabikali garip tipler , ozellikle tasimacilar.Bu adamlar kariyer pesinde olmadiari icin ,

-xxx adina , xx adresinden iphone var.Bilgler bunlar gel al...

Kiside gelip aliyor , olan sucsuza oluyor...

• QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak küçükçekmece adliyesi delil yetersizliği sebebiyle takipsizlik verdi
  • Geçmiş olsun hocam peşini bırakacak mısınız yoksa karara itiraz vs düşünüyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan Abanoz

Sonuç olarak küçükçekmece adliyesi delil yetersizliği sebebiyle takipsizlik verdi

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Konuyu ilk açıldığı tarihlerde okumuş takip ediyordum bir süre sonra fazla mesaj gelince sizin mesajlarınız arada kaynamıştır diye takibi bırakmıştım.

Konuyu hortlamış görünce bir an hangi dengesiz hortlattı diye girip bakayim dedim bu düşüncem içinde kusura bakmayın.

Tek önerebileceğim bu konuyu bırakmayın. İtiraz edebilme şansınız var ise itiraz edin. Gerçi bu ülkede hiçbir şirketin mağduriyeti karşılıklı giderilmiyo ama yine de deneyin.

Tekrar tekrar geçmiş olsun.

• Merhaba tekrardan itirazda bulunmayı düşünüyorum tabiki uzman birinden yardım alsam daha mantıklı olacak sanırım
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.