Şimdi Ara

ARAS KARGO İMZASIZ KİMLİKSİZ BELGESİZ HIRSIZA KARGOMU TESLİM ETTİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aras Kargo şubenden kimliği belirsiz kişiye 200 bin tl lik kargomu teslim etti T. C. Kimlik imza isim teslim evrağı olmadan

22,06,2022 tarihinde Gaziantep mavikent sanayi sitesi Aras Kargo takip no 2068093722453 ile İstanbul Beylikdüzü deki iş yaptığım firmaya (anlaşmalı firma) ürün gönderdim aras kargo beykent şubesi sinde çalışan A.K. isimli çalışan kargomu 24,06,2022 tarihinde tanınmayan bilinmeyen bir şahsa kimlik almadan imza almadan teslim evrağı olmadan teslim etmiştir haberi alınca gaziantepden istanbula gittim kargo şirketine gittiğimde ise dedikleri kelime şu takip no nerden biliyor (firmanın gider2 kargosuda çalınmış hadi bunu biliyor digerleridemi aynı teslim ediyorsun) dedi kapıdan içeri girerken farklı bir kargo resmi çekip dedim ki kendisine sen her takip numarası ile geliyorsan bu kargoyu almaya geldim öyle veremem dedi peki az önce nasıl verdin dedim şube müdürü hata bizim kabulleniyoruz dedi böyle hata olmaz deyince kusura bakmayın falan filan dedimki kargomu veren çalışana sen prösedür nedir bilmıyormusun bunun teslimat kodu var bunun kimlik teyidi var bunun hani imzası hani teslim fişi açıklaması benim ailevi sorunum vardı kafam dalgındı bunun cezasını neden ben çekiyorum ürünüm 200 bin tl kimse sizin oyuncagınız degil faturalarıda mevcut koli içerigi görüntüsüde karakoldan memur arkadaşlar geldi ifade araştırma felan 1 yıl sürücek benim zararım ne olucak.

1= benim bu işteki zararımı kim karşılıcak

2=bügün piyasası ile 200 bin 1 sene sonra 400 bin olursa kim karşılıcak

3=kimlik imza teslim belgesi olmadan ürünüm nasıl veriliyor öyle oluyorsa bizde gidip alalım

4=ailevi nedenler ile kafası dolu ise veya canı sıkkın ise bunu neden cezası bana kesiliyor 1 yıl sürse benim kaybım gidiş gelişlerim ne olucak

5 gündür arıyorum bi bilgi yok ben gerekli ifademi faturamı memur arkadaşlara verdim olay ne kadar sürer bilmıyorum ben bunu neden bekliyeyim sonuçta aras kargo ihmali nedeniyle başıma geldi çalınan ürünlerimin ücret iadesini istiyorum en kısa süre ve bu olay nere gider onuda bilmıyorum

04,07,2022 tarihine kadar dönüş sağlanmazsa tüketici hakları mahkemesine gidicem + giden gitmiş deyip haber kanallarına kadar çıkıcam olayın görüntüleri evrak imzalatmadan teslimatı kargocunun yardımı hepsinin kamere kaydı elimde internet siteleri vs vs ne kdar yer varsa görüntüleri atıcam kimse çalışanın hatasını çekmek zorunda degil bir an evvel hatanızı telafi edin kim nasıl ödeyecekse bilmem işleminiz nasıl bilmem ama hiç degilse bir telefon açıp bilgi verin söylüceklerim bu kadar bakalım verdigim tarihde kim karli çıkıcak

• Kardeşim şimdi kizacaksin ama 200 bin TL lik ne kargosu yaptın Allah'ını seversen toplu iPhone yada ekran kartı vs falan mı gonderdin bu kadar yüklü Mebla li ürünleri nasıl tık diye gonderiyorsunuz aklım hayalim almıyor geçmiş olsun sıkıntılı iş ve süreç....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekran kartı vardı 21 tane kargoyada güvenemiceksek neden açıklar ki reis 20 tl lık tşört içinmi

• jagen27 J kullanıcısına yanıt
    İstanbulda tanidigin varsa kartlari ona gonder ondan alayim diyen ceteye denk gelmis olabilirsin hocam. Hele bide kaego fisini attiysan direk alir kargoyu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öyle bi durum yok iste kardesim o haberleri bende okudum benle beraber 3 urun daha gidiyor farkli kisilerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoyu teslim eden elemanın kafasını gözünü kır üstüne bide boş senet imzalat

• Öncelikle geçmiş olsun.

Bu konuyu yakından takip ediyorum. Büyük ihtimalle kargo sistemlerinde bir açık var, büyük kargolar inceleniyor gibi geliyor.

1 yıl çok iyimser diyorsun bu arada, iş davaya dönüşünce yıllar sürüyor... Uğraş dur; https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-da-yasadigim-4-000-tl-lik-hirsizlik-ss-eklendi-twitter-hashtag-ekledin-destek-lutfen--129885987

Bu tarz kargo yapacak arkadaşlara tavsiyem şudur:

1. Verdiğiniz kargonun değerini mutlaka girmesini söyleyin.
    2. Vereceğiniz ürünler pahalı ise mutlaka sigortalı kargo kullanın.
    3. Kargoya verirken içerisinde ne olduğunu belirten video çekin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosyal medyada kamuoyu oluşturursan firma belki öder. Öbür türlü işin zor. Dava açsan sonucu ne olacak. Eğer personelin hatası personel ödesin diye bir karar çıkarsa paranı ömür boyu alamazsın. Ancak kargo firması kusurlu, ödesin derse paranı alırsın.

• jagen27 J kullanıcısına yanıt

Netice ne oldu

• Gönderinizi sigortalama opsiyonu yok muydu?

Bu kadar pahalı bir şey gönderecekseniz alıcı şubeye adam yollar yada arar, kesinlikle belli bir şahıstan başkasına vermemelerini tembih ederdiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.