Yaşadığım saçma durumu çok vaktinizi almadan paylaşmak ve neler yapabileceğim konusunda fikir alabilmek için yazıyorum. (üşenenler için özet: aylardır "maaş kartımı" teslim etmeyen aras kuryeyi nereye şikayet edebilirim?)
Tam tarihini hatırlamıyorum ancak Temmuz ayı gibi maaş kartımı kaybettiğim için iptal ettirdim ve yeni kart gelmesi için başvuruda bulundum. Kart 13-14 ağustos gibi şehir dışındayken geldi. Kurye bana telefonla ulaştığında şehir dışında olduğumuzu ve babama bırakabileceğini söyledim. O da adresi aldı ve 10 dakikaya bırakıyorum dedi. Takip eden 2-3 saat boyunca aradım her seferinde aynı şeyi söyledi. En sonunda ne telefonları açtı ne de kartı bıraktı. Bir daha da haber alamadım. Bankaya gittim kuryede olduğunu söylediler vs vs.
16 ekimde bir mesaj aldım aras kuryeden. Mesajda benim kartı kabul etmediğimi ve bu yüzden de teslim edilemediği yazıyordu. müşteri hizmetlerini arayarak durumu bir bir izah ettim. hemen tekrar yönlendiriyorum 6 gün içinde elinizde olur dedi. Konuyla ilgili şikayet oluşturmanızı istiyorum dedim. Müşteri hizmetlerindeki görevli de oluşturduğunu söyledi.
Burada işin tuhaf tarafı neye göre kartı istemediğim notunu düşebiliyorlar? Nasıl bu kadar rahat insanı mağdur edebiliyorlar hayret verici.
Aradan 15 gün geçti tabi ne arayan var ne soran. Tekrar aradım müşteri hizmetlerini. Bana yine aynı masalı anlattılar. Kaydınız oluşturulmamış, ben şimdi oluşturuyorum 5 gün içinde elinize geçer şeklinde.
Arkadaşlar bu kart benim maaş kartım ve aylardır bu sorumsuz insanların elinde dolaşıyor. Çözüm için aradığımda ise bir yere varamıyorum. Nereye şikayet edebilirim? Nasıl caydırıcı bir yol izlemeliyim?