1- Lan olum Rus ruleti öyle mi oynanır dur da göstereyim. -2 Teker teker gelin layn... 3- Sevgilim, abin bizi böyle görse ne yapardı? 4- Korkma, bu tünelden yıllardr tren geçmiyor... 5- Abi çevremizde fazla polis yok, teslim olmayalım, kaçalım abi... 6- Geeel, geeel, sağ yap gel. 7- Abi çok seri bi araba bu yaaa... 8- Demek piranha dedikleri şey bu. Hiho, bak Hulusi abi bıyıkları ile oynuyom bi şey olmuyo. 9- O irmikleri neden aldın Nurhan, helva mı yapıcan? Niye? 10- Burası Fener tribünü değil mi? 11- Bah bah bah hala uzunlarla geliyo... 12- Müjdemi isterim Turhan abi bi kızın daha oldu. 13- Ordular ileri... Allah, allah, allah, allah... 14- Kim bekler lan yeşilin yanmasını?! 15- Bekle Cemşit abi ben bi dalıp çıkıcam. 16- Hala karlı gösteriyor mu hanım? 17- Elektrikçiye ne gerek var canım, ben hallederim. 18- Gel abi burası boyu geçmiyo. 19- Vakkas abi. Senin için öyle böyle diyorlar, doğru mu? 20- Hihoha... Bak gelen şey köpekbalığına ne kadar da benziyor. 21- Rasim abi, kafesin kapısı kapalı değil mi? 22- Baba... Ben hamileyim. 23- Yapma Satılmış abi, şeytan doldurur. 24- Bu külüstür essahtan 200 yapıyor mu? 25- Semra'cığım bak arabanın ibresi 200'ü gösteriyor. 26- Ben öldükten sonra tablolarım çok para edecek Ayşegül.. 27- Boğaza gelip temiz hava almayı iyi akıl ettik... Çocuğum oynama şu arabanın el freniyle... 28- Doktora neyim gerek yok. Beni üfürükçü Sabit hocaya ***ürün. 29- Ohooo doktorun her dediğini yapsak açlıktan ölürüz birader. Hadi yeyin yeyin afiyet olsun... 30- Ulan, biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik be! İşimi bana mi öğretiyon, lavuk! Kes şu mavi teli! -31 Sayın seyirciler! Simdi en büyük numaraya geldik. Aslanın ağzını açıp, başımı içine sokuyorum. 32- Burası eskiden mayın tarlasıymış ama artık bi tane bile kalma... -33 Havlayarak üzerimize geliyor, çünkü bu cinsler çok insan canlısıdır. 34- Paraşütü en aşağıda ben açacağım. 35- Komutanım, pimini çektikten sonra kaça kadar sayıcaktık? 36- Olum bu mantarlar zehirli değil, bak ben nasıl yiyorum. 37- Amma keskin virajmış yav!! 38- Dikkat kaptanınız konuşuyor: Eşhedü en la ilahe illallah ... (Pilot Temel) 39- Önüne baksana lan! Ne çarpıyon omzuma? 40- Bu kadar korkma canım! Bu yılanların hepsinin zehirleri alınmış.
41- Uçağın pervanesini görüyon mu? O kadar hızlı dönüyo ki sankim dönmüyomuş gibi.
42- Kaplanlar da aynı kedi yavruları gibidir. Bak böyle gıdışından sevicen bak iyi bak...
43-bas gaza be oglum bı sey olmaz
44-bu araba kac basıyor?
45-cek su el frenını ya ben denedım korkma bı sey olmuyor__? 46-abi otobana cikalimmi__? 47-makas nasil atılırmiş görecen birazdan_
4- Korkma, bu tünelden yıllardr tren geçmiyor.. 29- Ohooo doktorun her dediğini yapsak açlıktan ölürüz birader. Hadi yeyin yeyin afiyet olsun... 41- Uçağın pervanesini görüyon mu? O kadar hızlı dönüyo ki sankim dönmüyomuş gibi.
48. Komando ormanda ne bulursa yemeli!komando ormanda ne bulursa yemeli...
Uçağın pervanesini görüyon mu? O kadar hızlı dönüyo ki sankim dönmüyomuş gibi.
Süpermiş bUNLAR NİCKİMİ ALIN KULLANIN ARKADAŞ HATIRLATTI 1- Lan olum Rus ruleti öyle mi oynanır dur da göstereyim. -2 Teker teker gelin layn... 3- Sevgilim, abin bizi böyle görse ne yapardı? 4- Korkma, bu tünelden yıllardr tren geçmiyor... 5- Abi çevremizde fazla polis yok, teslim olmayalım, kaçalım abi... 6- Geeel, geeel, sağ yap gel. 7- Abi çok seri bi araba bu yaaa... 8- Demek piranha dedikleri şey bu. Hiho, bak Hulusi abi bıyıkları ile oynuyom bi şey olmuyo. 9- O irmikleri neden aldın Nurhan, helva mı yapıcan? Niye? 10- Burası Fener tribünü değil mi? 11- Bah bah bah hala uzunlarla geliyo... 12- Müjdemi isterim Turhan abi bi kızın daha oldu. 13- Ordular ileri... Allah, allah, allah, allah... 14- Kim bekler lan yeşilin yanmasını?! 15- Bekle Cemşit abi ben bi dalıp çıkıcam. 16- Hala karlı gösteriyor mu hanım? 17- Elektrikçiye ne gerek var canım, ben hallederim. 18- Gel abi burası boyu geçmiyo. 19- Vakkas abi. Senin için öyle böyle diyorlar, doğru mu? 20- Hihoha... Bak gelen şey köpekbalığına ne kadar da benziyor. 21- Rasim abi, kafesin kapısı kapalı değil mi? 22- Baba... Ben hamileyim. 23- Yapma Satılmış abi, şeytan doldurur. 24- Bu külüstür essahtan 200 yapıyor mu? 25- Semra'cığım bak arabanın ibresi 200'ü gösteriyor. 26- Ben öldükten sonra tablolarım çok para edecek Ayşegül.. 27- Boğaza gelip temiz hava almayı iyi akıl ettik... Çocuğum oynama şu arabanın el freniyle... 28- Doktora neyim gerek yok. Beni üfürükçü Sabit hocaya ***ürün. 29- Ohooo doktorun her dediğini yapsak açlıktan ölürüz birader. Hadi yeyin yeyin afiyet olsun... 30- Ulan, biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik be! İşimi bana mi öğretiyon, lavuk! Kes şu mavi teli! -31 Sayın seyirciler! Simdi en büyük numaraya geldik. Aslanın ağzını açıp, başımı içine sokuyorum. 32- Burası eskiden mayın tarlasıymış ama artık bi tane bile kalma... -33 Havlayarak üzerimize geliyor, çünkü bu cinsler çok insan canlısıdır. 34- Paraşütü en aşağıda ben açacağım. 35- Komutanım, pimini çektikten sonra kaça kadar sayıcaktık? 36- Olum bu mantarlar zehirli değil, bak ben nasıl yiyorum. 37- Amma keskin virajmış yav!! 38- Dikkat kaptanınız konuşuyor: Eşhedü en la ilahe illallah ... (Pilot Temel) 39- Önüne baksana lan! Ne çarpıyon omzuma? 40- Bu kadar korkma canım! Bu yılanların hepsinin zehirleri alınmış.
41- Uçağın pervanesini görüyon mu? O kadar hızlı dönüyo ki sankim dönmüyomuş gibi.
42- Kaplanlar da aynı kedi yavruları gibidir. Bak böyle gıdışından sevicen bak iyi bak...
43-bas gaza be oglum bı sey olmaz
44-bu araba kac basıyor?
45-cek su el frenını ya ben denedım korkma bı sey olmuyor__? 46-abi otobana cikalimmi__?
hakaten süper tam msn ye koymalık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme