ben yaklasik 2 senedir avea kullaniyorum. derste ve calisma odasindayken zorunlu olarak kapatiyordum telefonumu bazen. o zaman kapaliyken arayanlari gormek icin "arayanibil" cok isime yariyordu. dunden beri bende arayanibil calismiyor ama sanirim. denemek icin kendi cebimi aradim baska bir numaradan kapaliyken, acinca kontrol ettim gercekten bir bildirim falan olmadi bana arayanibil servisinden. sizde calisiyor mu servis? yoksa bir problem mi var?
turkcell de telefonunu 7585 e tönlendirmen gerekiyor ama her arayan içinde sanırım 1 ktr gidiyor
quote:
Orjinalden alıntı: nika48
turkcell de telefonunu 7585 e tönlendirmen gerekiyor ama her arayan içinde sanırım 1 ktr gidiyor
turkcell 7585 kimaramışcell den gelen her mesaj 2 kontörden ücretlendiriliyor
iki değil 1 krt gidiyor
quote:
iki değil 1 krt gidiyor
satcell doğru söylüyor. 1SMS yani 2 kontör düşüyor
aşağıdaki bilgi turkcell web sayfasından alındı;
Ücretlendirme Turkcell faturalı hat kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 1 kısa mesajdır.
Hazır Kart kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 2 kontördür.
ayrıca soruyu soran kişi aveanın bir servisi olan arayanıbil hakkında soru sormuş ama herhalde yanlışlıkla turkcell bölüme açmış mesajını
quote:
iki değil 1 krt gidiyor
quote:
Orjinalden alıntı: highjacker
Ücretlendirme Turkcell faturalı hat kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 1 kısa mesajdır.
Hazır Kart kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 2 kontördür.
ayrıca soruyu soran kişi aveanın bir servisi olan arayanıbil hakkında soru sormuş ama herhalde yanlışlıkla turkcell bölüme açmış mesajını
quote:
iki değil 1 krt gidiyor
BENİM MESAJLARDAN DA 1 KONTOR GİTTİĞİ İÇİN SÖYLEMİŞTİM,DOĞRUDUR...
quote:
iki değil 1 krt gidiyor
BENİM MESAJLARDAN DA 1 KONTOR GİTTİĞİ İÇİN SÖYLEMİŞTİM,DOĞRUDUR...
dün gece deneme yaptım benden bir ktr gidiyor nasıl iki ktr gidiyor anlamadım şimdi
bende 1 diye hatırlıyorum
@bleys
Herkes tcell den bahsetmiş ki sen avea y la ilgili olarak sormuşsun..Konunu takip etsen keşke...neyse ben de avea kullanıyorum ve bugün arayanibil çalışıyodu
Bende kullanıyorum arayanıbil'i bugün calısıyor herhangi bir sorun yok ama aklıma takılan birsey var aveadaki bu hizmet ücretlimi?
quote:
Orjinalden alıntı: slhsm
@bleys
Herkes tcell den bahsetmiş ki sen avea y la ilgili olarak sormuşsun..Konunu takip etsen keşke...neyse ben de avea kullanıyorum ve bugün arayanibil çalışıyodu
KONU TURKCELL BÖLÜMÜNDE OLDUĞU İÇİN HİÇ DİKKAT ETMEMİŞTİM
quote:
Orjinalden alıntı: Deniz
Bende kullanıyorum arayanıbil'i bugün calısıyor herhangi bir sorun yok ama aklıma takılan birsey var aveadaki bu hizmet ücretlimi?
beleş...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme