Şimdi Ara

Arayıp Bulamadığınız Tüm Filmler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç eski sağlam arşivci arkadaş ile kahve sohbetimizde böyle bir karar aldık. Bazı Arşiv yapan arkadaşlar gerek hit gerek kült filmlere ulaşmakta sıkıntı yaşıyor.
    Ya da ulaşsada özel versiyon,steelbook,çift disk versiyon, special edition vs tarzında isteklerinde yine sıkıntı yaşayabiliyorlar. Hem bahsedilen arkadaşların arşivleri hem tanıdık vasıtası ile zahmet etmeden istediğiniz filmleri sizin yerinize biz araştıralım.

Aradığınız Film ismi + Versiyonu(normal versiyon , özel versiyon)+ Ödeme yapabileceğiniz Rakamı pm ile yazın geri dönüş yapalım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ingmar bergman persona,sessizlik,yaban çilekleri filmleri (diğer filmlerinden bazıları bende mevcut elinizde varsa karşılaştırıp olmayanları alabilirim) kryztof kieslowski'nin veronikanın ikili yaşamı filmi,ken loach filmleri,emir kustrica babam iş gezisinde filmi arayıp bulamadığım filmlerden bazıları. Arşivinizde mevcut mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Stephen king ler le ilgili mesaj atmıştıniz aradıklarımı söylemiştim. Geri dönmediniz? En azından nezaketen de olsa insan bir cevap verir elimde yok diye. İlk mesajı yazanda sizsiniz halbuki. Kaç gündür bekliyorum umurunuzda değil memnuniyet para kazanmak olmayınca işin içinde.

• Merhabalar,

Aslında uzun zamandır aradığım 3 tane film vardı.Özel Koleksiyonluk setler olarak, temin etme noktasında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1) Stagecoach (1939) --John Wayne
    IMDb
    Stagecoach (1939) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0031971

2)How the West Was Won (1962) --John Wayne & James Stewart
    http://www.imdb.com/title/tt0056085/

3) 12 Angry Man (1957) --Henry Fonda
    http://www.imdb.com/title/tt0050083/

• shankssan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim keşke tanımadan yorum yapmasak.Önyargılı olmayı ne kadar çok seviyoruz.Kendin de dediğin gibi aradığını görüp ben yazmışım sana.Kendi arşivimde olsa zaten geri dönüş yapardım.Bu iş baktım var ya da baktım yok diye geri dönülecek birşey değil ki. Sürekli alım satım yapıyorum araştırıyorum kendi arşivimle alakalı bunu yaparken şunu bulursan al şunu görürsen haber ver diyen arkadaşlarında isteklerine cevap vermeye çalışıyorum.Buluncada haber veriyorum ya da bulamayacağımı anlayınca denk gelmedi diyorum.Yazılan mesajlarıda okuyorum hiç biri boşa girmiyor. Ayrıca şu bir kaç gündür Ciddi yoğunluğum.Mesajın üzdü beni kardeşim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.