Şimdi Ara

Arayüzü Özelleştirilebilir,Sorun Çıkarmayan,Telefon ÖNERİSİ YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Şuan elimde Sony xperia z5 premium cep telefonu var.Temasını,arayüzünü vs. rahatça ayarlaya bileceğim bana kolay kullanım sunacak(çift dokunuş uyanma kapanma vs.) gibi yani telefonu kullanırken hevesle kullanacağım bir telefon lazım kronik sorunu olmayan dayanıklı bir telefon lazım.Sadece facebook instagram vs. için kullanacağım oyun meraklısı değilim pek şuan için belirli bir bütçem yok tüm telefonları önerebilirsiniz.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnFlames26 -- 18 Ekim 2016; 12:00:37 >

• bunlari tel degismeden de yaparsiniz. cm13 kurarsiniz temada degisir arayuzde ozellisir herseyi yapabolirsinz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnFlames26

Selamlar.Şuan elimde Sony xperia z5 premium cep telefonu var.Temasını,arayüzünü vs. rahatça ayarlaya bileceğim bana kolay kullanım sunacak(çift dokunuş uyanma kapanma vs.) gibi yani telefonu kullanırken hevesle kullanacağım bir telefon lazım kronik sorunu olmayan dayanıklı bir telefon lazım.Sadece facebook instagram vs. için kullanacağım oyun meraklısı değilim pek şuan için belirli bir bütçem yok tüm telefonları önerebilirsiniz.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Z5 premium kullanıcısıyım süper bir telefon sizi rahatsız eden özellikli mi var yoksa.Telefon tavsiyesine gelincede htc elite3x, asus zenfone 3 deluxe, bunlar 1 2 aya çıkacak olan telefonlar ama beklemek gibi bir niyetiniz yoksa.Zte axon7 ile mi5 e bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.