Şimdi Ara

Arazi için uygun max 170 bin TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba yeni bir araba almayı düşünüyoruz babam araştırmam için beni görevlendirdi. İstediğimiz özellikler şöyle;

1- fiyat max 170.000 TL
    2- Torku ve çekişi iyi olmalı. 4x4 tecihimiz
    3- 6-7 litre yakıt tüketimi
    4- arazi koşullarına gelebilmeli sık sık dağlara çıkıyoruz.
    5- Babam kesinlikle crv istemediğini söyledi :D
    6- Dizel olması önemli 2.0 olabilir.
    7- 0 almayı planlıyoruz.

Şimdilik aklıma gelen bunlar. Bu çerçevede önerebilceğiniz araçları bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...

• O fiatlara o kriterler yok 2.el xtrail 4*4 belkiya da subaru xv belki meblağı şöyle 250 bine çıkar buluruz sana.

Çojçk şey istşyon ya da al bir merso x yeni çıkan pickupdan keyfine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navara 2.3dci 190 4x4 platinum alınır ;

4 tane Cooper AT3 takılır.

Her yerde gezersiniz.. Yakıt aşağı yukarı 8-9 lt civarı olur.. Performans iyi.. F/P anlamında en iyi pick up şuan.
  • 4*4 torku iyi araziye gelen hiçbir araç 6-7 litre yakmaz.

En uygunu Navara 8-9 litre yakar.

Ha Dacia 4*4 düz alırsanız olabilir bu dediğiniz.

Babanız haklı bu arada Cr-v ve arazi tamamen alakasız

• Subaru forester, sifir olmaz ama10-15k da 2017 model bulunur

• 170 bin lira taşa toprağa çamura gömülür mü be
  • o yakıt değerleri ve o fiyata 0 çok zor.
    hilux navara l200 o fiyata olur ama yakıt zor.
    amarok 4*4 u diğerleri kadar iyi değil . kolay gelsin
  • Fiyat maksimum nokta 180-185 olabilir. Arazi derken de öyle ağır arazi değil ama arazide iyi gidebilmeli. Şuan 2008 model Kia sportage var elimizde 2.0 dizel. Yine kia gibi arazide iş görmesi lazım en az. Gerçi çokta anlamam araba işinden ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazlu -- 6 Aralık 2017; 14:34:49 >
  • Hem araziye gelsin hem de az yaksın diyorsan tek çare duster. Yakıt konusunda biraz daha esnek olursan başka araçlar da bakılabilir ama şu an piyasadaki çoğu araçtan duster performansı çıkmıyor.

Benzinli istiyorsan belki vitara bakılabilir. veya pick up sorun olmaz, yakıtı da sorun değil dersen hilux da arazide işe yarar araçlar. Ama bu üç araç da şehir suv'si araçlardan daha iyi performans gösterir arazide.
  • Aslında benim gözüm seat ateca nın 2 dizel motoru olan modelde ama o da türykiyede yok şuan için
  • babana söle duster alsın .kalan parayla sanada sandero alsın.yine artan parayla 20 yıllık işletim masraflarını ödesin

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Babamın duster alacağını pek düşünmüyorum. Hiç beğenmemişti :D Gönül ister ki alsın banada bi araba ama onuda yapmaz :D
  • Karar aşamasında arkası açık bir araba mı istiyorsunuz yoksa Suv mu istiyorsunuz bu çok önemli. Eğer arkası açık isteniyorsa navara olabilir yukarıda önerildi gibi

• Hocam benzinli ama uygun fiyatli olursa lada niva bakın derim biraz cag disi ama arazi performansi iyi sasirtici bir sekilde luks araclara bile nal toplatiyor cikamayacagi yer yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 6 Aralık 2017; 19:35:49 >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    SUV tarzı olması tercihimiz ama belli olmaz istedğimiz gibi bişey bulamazsak pick-up tarzı da düşünebiliriz
  • fazlu kullanıcısına yanıt
    Bak Bir arkadaş yukarıda önermiş forester. Sizin için çok iyi bir seçenek olabilir. Arazi performansın olarak yüz güldürür.

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    zaten iş ona gidiyo bizimde forester aklımızda ama 0 pahalı ilk olarak 0 bakıyoruz. Olmazsa 2. el forester benim çok hoşuma giderdi zaten :D
  • tuscon

• Land rover 'defender 110 'karı kürüyerek gidersin arazide kalanını görmedim ingiliz üretimleri sivil kullanımda, otokar üretimide mevcut polis ve askerde var bildiğim kadarıyla sadece ve onlardan çıkma sivile geçen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırınoğlu -- 7 Aralık 2017; 13:39:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.