Şimdi Ara

ARBA CD ÇALARIN SARSINTILARDA KESMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.CD çalarların sarsıntılarda kesmesini anlayamıyorum.Özellikle SONY gibi kendini kanıtlamış bir markanın ürününün böyle basit hata vermesi moral bozucu.Orjinal CD albümü satın alıp dinlemek istiyorum.Ufak sarsıntıda CD kesiyor.Servisine gidiyorum dedikleri şey bütün SONY CD çalarlarda böyle bir sorunun olduğu hiç birisinde antişok özelliği olmadığı bu şekilde CD çalarımı kullanmam gerektiği vs.Sizden ricam bununla ilgili ne yapabilirim.Lütfen yardım...Yoksa CD çalarımı çıkartıp atacağım ve birdaha SONY markasına yaklaşmayacağım..

• Kardewş makinanin orjinalile oynaip yani cd okuyucu çikartip onun yerine anti şoklu bi cd okuyucu taktirabilirsin Mp3 tede yapio mu?
  • Anti-shock hepsinde var. Sizdeki montaj hatası olabilir. Belli bir açı ile montajlanması gerekiyor.
  • bendeki pioneer 4800 de arada bir kesiyor ama öyle ufak sarsıntılarda değil.

arka arkaya 10 ar cm lik kasislerin olduğu yollardaki sarsıntılarda kesiliyor. yoksa tek ve yüksek bir kasisten 50-60 la geçsem bile tık yok çalmaya devam.
  • Sayın Sulphur montaj hatası demekle neyi kastediyorsunuz?CD çalarım normal bir şekilde monte edildi ve yerine tam oturdu.Arabam Palio 2001 model.MP 3 te sarsıntıda kesmiyor ama bazen mp 3 yüklü cd yi okumuyor ve ERROR yazıp dışarıya atıyor.Bu yüzden orjinal albümleri satın alıp o şekilde dinlemeye çalışıyorum.Daha önce belirttiğim gibi TRACK lı cd lerde sarsıntıda kesiyor.Böyle bir ikilem içindeyim.Arkadaşlar mümkünse yardımlarınızı acil bekliyorum.Saygılar.
  • Sayın gokhan2 Cd çalarım mp 3 te kesmiyor ama yukarıdaki belirttiğim nedenden dolayı TRACK dinlemek istiyorum.Antişoklu cd okuyucu nasıl birşey.Nerde bulabilirim ve tam randuman veririmi??CD çalarımın markası SONY CDX-F5500X lütfen yardım..
  • Kardes bi kere onu teyp tamir eden bi çok yerde war onlardan birine git söle derdini hep yardim etsinler hemde daha ii yüz yüze konusup anlamiş olursun Bnce o teypi elinden çikar sifir bi pioneer al biraz cebinde para warsa Ama trackta neredese bütün teypler kesme yapio yani bu çogu kişi için sorun değil adamlar mp3 leri yapio kopyalıo sorun morun olmuo....
  • en iyisi mp3 her zaman için
  • Dediğim gibi anti-shock özelliğinin tam randımanlı çalışması için teybin belli bir açıda montaj edilmesi gerekiyor. Aracındaki konumu bunu etkiler. Daha detaylı bilgi için kullanım klavuzuna bakmanı öneririm. Orada yazıyor.
  • Sayın gokhan2 MP 3 te kesinti yapmıyor yapmasına ama her MP 3 CD yi cd çalarım okumuyor.Bazılarını döndürüyor sonra ERROR yazıp geri atıyor.Veya teyp çalışırken Arabayla giderken Cd ERROR yazıp MP 3 dolu cd yi dışarı atıyor.Bana önerebileceğin iyi bir CD markası varmı?MP 3 doldurmak için lütfen yardım...
  • Kardeş verbatiam var teknosada satilio bi dene istersen ama hepsi ayni mal sonra hp nin war onlarda iidir bu arada teyp okumadiği mp3lwe çok mu dolu o yüzden olabiilir
  • ya arkadaslar bişey sorcam benim aracımda da cd changer var ancak sadece audio cd calıyor mp3 okuma ozelliği yok acaba mp3 okuması için birşeyler yapılabiliniyor mu sanmıyorum ama yine de sizlere sormak istedim 6 lıda olsa toplasan bir mp3 cd etmiyor sarkı sayısı olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.