Arkadaşlar merhaba,bilgim yetmedi,araştırdım durdum ama sonuç bulamadım,son çare size yazmakta buldum. arkadaşımdada arc s beyaz var. kernel atmış içine sim kartı görmüyor. ICS 4.0.4 sürümü var. flashlamaya çalışıyorum ama mavi ışık yanmıyor. pc görmüyor.usb driverlerinida yapamıyorum. *#*# 73 lü olan dan yapınca root status allowed: no diyor,arka bataryanın üzerinde w12 serisi rootlanabilir yani w12 serisi..
toparlarsak telefonu tekrar eski çalışır haline nasıl getirebiliriz.hata tam olarak nerden kaynaklanıyor?
--bendede arc s var,rootlu-ultimate hd var içinde. takıyorum çatır çatır herşeyi görüyo,flash mode a anında geçiyo ,benim telefon gb-4.4. android sürümünden
servise gitmeli gibisinden yazılar okudum,imei falan uçmuş değil,baya imei var yani telefonun
telefon fabrika ayarlarında bir sıfırlasın birde öyle deneyin.olmazsa eğer tamirlik iştir,telefoncuya verin tamir etsinler.yada servise verin.
fabrika ayarlarına döndürdüm ama nafile. garantisi doldu. ayrıca servisin fahiş fiyatlar istediğini öğrendim. sanıyorum basit bişeydi ama yapamadım. :(