Yaratık animasyonları çok kötü gözüktü birden. Umarım oyun çıkana kadar düzelir.
quote:
Orijinalden alıntı: Sith
Çıkış tarihi yaklaşıyor sanırım. Açıklanmış bir tarih varmı?
Sanırım Ekim 2010 gibi gelecek. Az kaldı, farklı bir firmadan farklı bir Gothic tecrübesi yaşayacağız.
walla ben 1 ve 2 yi rusça olarak bitirdim. ê ise hiç başlamadın ne dersiniz 3e başlayayımmı değermi(Orjinali var)
98 de çıkan deatrap dungeonda bile kol bacak kopuyordu,Kılıç adamın ortasından geçiyor bi halt olduğu yok.İstediğin kadar mekan tasarla,istediğin tarihi seç,istediğin akdar grafiğe aban.Animasyonlar boş ise o oyun boştur..Vuruş hissi yok,olmamış.
quote:
Orijinalden alıntı: Gokyabgu
quote:
Orijinalden alıntı: Sith
Çıkış tarihi yaklaşıyor sanırım. Açıklanmış bir tarih varmı?
Sanırım Ekim 2010 gibi gelecek. Az kaldı, farklı bir firmadan farklı bir Gothic tecrübesi yaşayacağız.
gothic 1 2 efsaneydi
bekliyorum bende gothic 4
Şu dövüş sistemi ve animasyonsuzluktan dolayı bu oyun gothic 3 gibi gözümde çöp konumunda.. JoWood'un adet edindiği bug fest'i saymıyorum bile..
Az kalmıiş çıkmasına bu da bütün gothic oyunları gibi bug canavarı olmaz umarım. Ama yine de özellikle 1 ve 2 çok güzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Awsful
walla ben 1 ve 2 yi rusça olarak bitirdim. ê ise hiç başlamadın ne dersiniz 3e başlayayımmı değermi(Orjinali var)
3 bence güzeldi. tek sorunu optimizasyon.
Risen ı bitirmiştim..bunu da heycanla bekliyorum..sanırım beklediğim Fallout new vegasdan sonraki 2. rpg bu
Oyunun demosu yayınlandı. 1,8 gb civarındaki demoyu şu linkten indirebilirsiniz:
Yaw hep iyi haberleri veriyorsun sen üstadım. Yanlız demo biraz erken cıkmadı mı? Halbuki daha oyunun cıkmasına 1 aya yakın zaman var. B.gün arkadaşta olduğumdan indiremiyeceğim ama yarın eve gidince abanırım indirmek icin. Oynayan arkadaşlardan da ilk izlenimleri bekliyorum
Süper haber. oyun tam bir grafik harikası görünüyor. bakalım rpg öğeleri nasıl.
Yukarıdaki linkten indiremedim bir türlü. USA server'ında 90 MB'lık bir dosya iniyor, diğerleri hiç çalışmıyor bende.