Şimdi Ara

ArcaniA (2010) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
1
Favori
38.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yaratık animasyonları çok kötü gözüktü birden. Umarım oyun çıkana kadar düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sith

Çıkış tarihi yaklaşıyor sanırım. Açıklanmış bir tarih varmı?

Sanırım Ekim 2010 gibi gelecek. Az kaldı, farklı bir firmadan farklı bir Gothic tecrübesi yaşayacağız.
  • walla ben 1 ve 2 yi rusça olarak bitirdim. ê ise hiç başlamadın ne dersiniz 3e başlayayımmı değermi(Orjinali var)
  • 98 de çıkan deatrap dungeonda bile kol bacak kopuyordu,Kılıç adamın ortasından geçiyor bi halt olduğu yok.İstediğin kadar mekan tasarla,istediğin tarihi seç,istediğin akdar grafiğe aban.Animasyonlar boş ise o oyun boştur..Vuruş hissi yok,olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orijinalden alıntı: Sith

Çıkış tarihi yaklaşıyor sanırım. Açıklanmış bir tarih varmı?

Sanırım Ekim 2010 gibi gelecek. Az kaldı, farklı bir firmadan farklı bir Gothic tecrübesi yaşayacağız.

gothic 1 2 efsaneydi

bekliyorum bende gothic 4
  • Şu dövüş sistemi ve animasyonsuzluktan dolayı bu oyun gothic 3 gibi gözümde çöp konumunda.. JoWood'un adet edindiği bug fest'i saymıyorum bile..
  • Az kalmıiş çıkmasına bu da bütün gothic oyunları gibi bug canavarı olmaz umarım. Ama yine de özellikle 1 ve 2 çok güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

walla ben 1 ve 2 yi rusça olarak bitirdim. ê ise hiç başlamadın ne dersiniz 3e başlayayımmı değermi(Orjinali var)

3 bence güzeldi. tek sorunu optimizasyon.
  • Risen ı bitirmiştim..bunu da heycanla bekliyorum..sanırım beklediğim Fallout new vegasdan sonraki 2. rpg bu
  • Oyunun demosu yayınlandı. 1,8 gb civarındaki demoyu şu linkten indirebilirsiniz:

http://worthplaying.com/article/2010/9/23/demo/77099/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Oyunun demosu yayınlandı. 1,8 gb civarındaki demoyu şu linkten indirebilirsiniz:

http://worthplaying.com/article/2010/9/23/demo/77099/

Yaw hep iyi haberleri veriyorsun sen üstadım. Yanlız demo biraz erken cıkmadı mı? Halbuki daha oyunun cıkmasına 1 aya yakın zaman var. B.gün arkadaşta olduğumdan indiremiyeceğim ama yarın eve gidince abanırım indirmek icin. Oynayan arkadaşlardan da ilk izlenimleri bekliyorum

• Süper haber. oyun tam bir grafik harikası görünüyor. bakalım rpg öğeleri nasıl.
  • Yukarıdaki linkten indiremedim bir türlü. USA server'ında 90 MB'lık bir dosya iniyor, diğerleri hiç çalışmıyor bende.

İndiremeyen olursa alttaki linkten deneyebilir:

http://www.gamershell.com/download_63874.shtml
  • xbox 360'a çıkacak mı oyun arkadaşlar?
  • Ben demoyu 24 Eylül'de çıkacak diye bekliyordum, böylesi daha iyi oldu.

@YodaTheMaster çıkacak.
  • lan lan lan demo çıkmış

risen kadar tad verse yeter de artar bile..
  • Demo indirenlerden yorum vs SS bekliyoruz. Hadi arkadaşlar herşeyi devletten beklemeyin, sokun elinizi taşın altına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

lan lan lan demo çıkmış

Evet ya Risen çok zevkliydi. İnşallah ayrıntısı bol bi oyun gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

lan lan lan demo çıkmış

Evet ya Risen çok zevkliydi. İnşallah ayrıntısı bol bi oyun gelir.

benmi yanlıs hatırlıyorum yoksa risende 3 -4 ceşit zırh mı vardı aynı oyundan bahsediyorsak o oyun olmamıstı bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.