Şimdi Ara

arçelik 2700 program sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saygıdeğer arkadaşlar makinem arçelik 2700 sorunum ise program başlıyor ve makine su alma işleminden sonra takılıp kalıyor gıcır gucur döndürme sesi geliyor ama program yuvarlak olan yer dönmüyor öylece duruyor.

Yuvarlak olan program tuşunu tık atmadan milim milim oynatınca makine çalışıyor bir iki dönüyor sonra duruyor. Tekrardan aynı şekilde hafifçe döndürür gibi yapıyorum ama tık atmıyor ve yine makine çalışıyor. acaba benim makinemin sorunu ne olabilir değerli arkadaşlarımdan yorumlarınızı bekliyorum.

• yüksek ihtimal makinen ısıtma yappmıyor program ilerlemiyor önce rezistans kontrol et eğer sağlam sa termostatlarda sıkıntı vardır 4 termostat değiştirirsin

ısıtmayı en düşük değerlere çekip denermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunyy2003 -- 14 Eylül 2014; 21:28:28 >
  • en düşük dereceye aldım makineyi çalıştırdım yine aynı şekilde sorun devam etti. rezidansın sağlam olduğunu söyleyemem çünkü çok düzeltip tekrar makineye takmışlığım oldu.

O program tuşunu azıcık oynatır gibi yapınca çalışıyor fakat daha ileri yerlere aldığımda bazı prgram alanlarının hiç tepki vermediğini gördüm. Sizce başka neyden kaynaklanyor olabilir
  • eğer ısıtma ile alakalı değilse sorun beyin gitmiş olabilir tabi bende amatör olarak uğraşıyorum beyaz eşyalarla benim lafıma pek güvenme bu işii en iyi bakımcıı usta bilir ona bir danış
  • Sorun hâlâ devam ediyor isehttp://www.beyazesyaservisuzmani.com/ burdan yardım alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.