Bildirim
Arçelik 6220 E bulaşık makina arızası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben Arçelik bulaşık makinesi fabrikasında teknisyenim dostum. Bahsettiğin sorunun sebebi;
1 - Tahliye motoru arızası veya tahliye motoru hortumu bağlantı sorunu
2 - Makinenin sol tarafında bulunan su cebi bölümü diye bir yer var onun delik olması
3 - Su alma fonksiyonu hatası
Olabilir. Eğer makine dışarıya ve altına su akıtıyorsa lütfen elektrik bağlantılarını kes ve en yakın zamanda makinenin kapağının üst bölümünde yer alan müşteri hizmetlerini ara onlar sana gereken teknik desteği yönlendirecektir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 6220 vardı ntc den su kaçırmıştı teflon sarmıştım -
Arkadaşlar cewvaplarınız için teşekkür ederim, (biraz geç oldu kusura bakmayın) Serviste tamir edildi. 75 tl sıkışmış :) -
İyi bayramlar.
6220E makine var yazlıkta .Takıldı kaldı.Sanki sürekli yıkamada kaldı.Bir süre sonra az bulaşık ışığı sabit yanıyor,diğer tüm ışıklar sürekli yanıp sönüyor.Sıkıntı ne olabilir sizce..Teşekürler şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıkama motoru bir süre çalıştıktan sonra sürekli su alıp boşaltmaya başladı.
Hocam merhaba sizi buralarda görmek ne guzel
Makinenizde su kaçağı olabilir.
Suyu isitamadiginda da program takılıyor bunları kontrol edin.
Suyu isitiyorsa büyük ihtimal su kaçağı olabilir.
Su kaçağı yok.proğram akışı nasıl ki bu makinrnin
Özel mesaj ile izlemeniz gereken yolu anlattım. Lütfen o test adımlarını eksiksiz yapın. Daha sonra sorun çıkarsa bana pm üzerinden ve mümkünse video veya ss ile gösterin! -
quote:
Orijinalden alıntı: turn table
Özel mesaj ile izlemeniz gereken yolu anlattım. Lütfen o test adımlarını eksiksiz yapın. Daha sonra sorun çıkarsa bana pm üzerinden ve mümkünse video veya ss ile gösterin!
ilginiz için teşekürler. Kartı söktüm.4,7 kohm kondasatör delinmiş.Değiştirelim bakalım ne olacak. -
Benim makinada da aynisi oldu suyu bosaltmiyor. Elektronik Karti degistirdik olmadi. Bosaltma pompasini denedik, elektrigi verince pompa çalışıyor..Benim sorunum nedir. Please help.
Merhaba,
Evimde ve annemlerde bulunan bulaşık makineleri bozuldu.
Bendeki Arçelik 6030e suyu çekiyor fakat yıkama başlamıyor.Arızası neden olabilir hangi parçaları kontrol etmem gerekir.
Diğeri ise Arçelik 6220e bu makineye de hiç elektrik gelmiyor.BU cihaz için elektronik kart bölümüne ölçüm yapıp arızalı olan parçayı bulmaya çalışacağım.Yapmam gereken önereceğiniz başka bir işlem var mıdır?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arizeus
Merhaba,
Evimde ve annemlerde bulunan bulaşık makineleri bozuldu.
Bendeki Arçelik 6030e suyu çekiyor fakat yıkama başlamıyor.Arızası neden olabilir hangi parçaları kontrol etmem gerekir.
Diğeri ise Arçelik 6220e bu makineye de hiç elektrik gelmiyor.BU cihaz için elektronik kart bölümüne ölçüm yapıp arızalı olan parçayı bulmaya çalışacağım.Yapmam gereken önereceğiniz başka bir işlem var mıdır?
Suyu alıp yıkamaya başlamayan makinede su sayaç kartı hatalı olabilir, yada sirkülasyon motoru arıza yapmış olabilir.
Diğer hiç çalışmayan makinede evet kart hatasıda olabilir başka nedenlerde olabilir.
Teknik bilginiz var ise uğraşın ama yoksa tavsiyem servis çağırmanız yönünde.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim çok bilgim yok aslında bu beyaz eşya sorunlarıyla ilgili ama bir arçelik servisine danışmanı tavsiye ederim. Bizim evdeki bulaşık makinesi bozul geçenlerde arcelikservisonline.com diye bir ssite buldum iletişime geçtik adamlar direk geldi baktılar. İstanbul'daysan ben Beylikdüzü Arçelik servisini çağırdım ama bir sürü şubeleri var diye biliyorum, iletişime geçebilirsin sende.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bosch mu samsung mu
- bulaşık makinesi üst pervane dönmüyor
- kurutma makinesi ısı pompalı mı yoğuşmalı mı
- electrolux bulaşık makinesi yorumları
- b sınıfı kurutma makinesi ne kadar elektrik harcar
- en iyi bulaşık makinesi markası
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi çamaşır makinesi
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi kurutma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X