ara ara stok bitiyor geri geliyor |
Arçelik 800 KMX 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 13500TL (3. sayfa)
-
-
900 KMX modelini kampanyayı tanımlamadılar mh'de laftan anlamıyor
-
o kampanya dahilinde görünmüyor
-
Yazıyor detaylarda bannerde koydukları kurutma makinesi 900 kmx zaten :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 7 Ocak 2024; 22:21:57 > -
-
bu camasır makınası cok pahalı degıl mı?
ıkısı bu sefer 25k oluyor
-
oliz kodunu yapabildiniz mi bende olmuyor. Kafayı yiycem
-
hangi ürünleri deniyorsunuz? oliz kodu bir halta yaramıyor sepette otomatik düşüyor. Bende 900 kmx ile fırın alamıyorum indirim düşmüyor diye
-
900kmx tanımlamayı unutmuşlar. Düzeltmeleri gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende 900 kmx i almaya çalışıyorum. Olmuyor ne yazikki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 800 kmx i hangi derin dondurucuyla alabiliyoruz 7500 tl ye bilginiz var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayi bayi aradıktan sonra KM1010 aldım. Çalışanlar ile görüştüğümde anasayfada kampanyada gözüken KMX serileri yeni gelecek ve malzeme kalitesi biraz daha düşük olur muhtemelen, henüz sevkiyatı başlamadı dediler. Yaklaşık 20 bayi ile görüşüp elindekini düşük fiyattan veren yer buldum daha eski ama daha iyi olduğu söylenilen model denk gelmiş oldu.
Afry özellikli ankastre fırın + kurutma makinesi 18500 civarına geldi. Şu piyasa için çok iyi
-
Saatsiz dahil değilmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi fiyat stokta olsa bende km1010 alıcaktım 13500 gibi bir indirim yapıyordu sepette ekstreyi beklerken stok bitti onlineda kazanı çelik kazan onun. Fırın hangi model?
900 kmxte sıkıntı var kampanya tanımlamamışlar yarın tekrardan müşteri hizmetleri ile görüşcem, sizde görüşün problem olduğunu anlasınlar nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum
AFC 231 S
-
Hocam tam olarak hangi cihazları aldınız? Fiyatları ne kadardı ne kadar indirim oldu?
KM1010 Kurutma Makinesi + AFC 231 S Ankastre Fırın aldım. 18500 diyeyim toplam fiyata da. Fırının liste fiyatı 9900 civarı, kurutma makinesi de 21500 civarı ama stokta yok çok az yerde kalmış. Muhtemelen depo fiyatı gibi bir şey oldu diye düşünüyorum
-
Evet ama kampanya ekleginizde düşmüyor sistemde
Bayide ise oluyor denildi
Dikkat ettinizmi acaba bütün makineler kapakları sağdan açılırken bu kmx Kurutma Makinesi modellerinin soldanmi kapakları açılıyor
Banami acayip geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X