Şimdi Ara

arçelik 9485 fi bulaşık makinası neden ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arçelik 9485 fi bulaşık makinasının fiyatı kendi sitesinde 1686 lirahttp://www.arcelik.com.tr/bulasik-makineleri-tezgah-alti-komple-inox-9485-FI-Bulasik-Makinasi.html

Bu gün baktığımız yerlerden biri 600 lira falan indirim yaptı. Sonra internetten arattıkki 800 liraya kadar bulmak mümkün. Neden bu ürün bu kadar indirim oluyor. Hatalı seri falan mı? Bilgisi olan varmı?

• hala arçelikmi diyorsunuz..

zamanında babama no frost dolap vermiş tanıdık satıcı ..10 yılı geçti alırkende piyasa fiyatının altında almış idi geçen yıl öğrendim neden ucuz olduğunu ürün ler üretim hatası yani o modeller kapağın alt tarafı bu zamana kadar açık kalmış baktığımda tasarım hatası üretimde değil.

bu firmaya hiç güvenmem hiçbir ürününüde eve sokmam milleti uyutuyorlar reklam vs. ile.
  • ucuza buluyorsan ya teşhirdir yada spottur veya üretim hatalı serisidir

arçelik bulaşık makinasında iyidir rahatlıkla alınır ama bu model için birşey diyemem ne kullandım ne inceledim

bu topikte bosch siemens profilo gider biri indesit desin tıklanma rekoru kırar

kararı siz verin
  • Ben Arçelik'in bulaşık makinesini alacak olsm 400-500TL'den fazlasını vermem şahsen. O kalite ancak bu kadarını hak ediyor.

Malzeme kalitesi de, performansı da fiyatına göre vasat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ben Arçelik'in bulaşık makinesini alacak olsm 400-500TL'den fazlasını vermem şahsen. O kalite ancak bu kadarını hak ediyor.

Malzeme kalitesi de, performansı da fiyatına göre vasat.

+1 arçelik-beko firmasının beylikdüzündeki üssüne girmiş ve kocaman bir parça hangarını görmüş biri olarak(teknisyen olarak çalıştığım zamanlarda) söylüyorum ki rezalet..
  • valla 1600den 900e düştüğünü görünce görüntüsüne ve ölçülerine bakıp az önce arçelikal.com.dan aldım..eşimle tipini çok beğendik..hayırlısı bakalım..:
    sonuçta bulaşık makinesi..yıkasın yeter..ödemeyi yaptıktan sonra siteye döndüğümde fiatın yeniden 1686 tl olduğunu gördüm..allah sonumuzu hayır etsin..bakalım nasıl çıkacak..:
  • quote:

Orijinalden alıntı: dırestraıts

valla 1600den 900e düştüğünü görünce görüntüsüne ve ölçülerine bakıp az önce arçelikal.com.dan aldım..eşimle tipini çok beğendik..hayırlısı bakalım..:
    sonuçta bulaşık makinesi..yıkasın yeter..ödemeyi yaptıktan sonra siteye döndüğümde fiatın yeniden 1686 tl olduğunu gördüm..allah sonumuzu hayır etsin..bakalım nasıl çıkacak..:

hayirli olsun simdiden 5.senesine girecek nerdeyse sapasaglam duruyor arceligim

diger markalara fark atar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

valla 1600den 900e düştüğünü görünce görüntüsüne ve ölçülerine bakıp az önce arçelikal.com.dan aldım..eşimle tipini çok beğendik..hayırlısı bakalım..:

hocam hayırlı olsun.ankastre urun oldugu ıcın satıcı elınde kalanı uygun vermıs olabılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

hala arçelikmi diyorsunuz..

zamanında babama no frost dolap vermiş tanıdık satıcı ..10 yılı geçti alırkende piyasa fiyatının altında almış idi geçen yıl öğrendim neden ucuz olduğunu ürün ler üretim hatası yani o modeller kapağın alt tarafı bu zamana kadar açık kalmış baktığımda tasarım hatası üretimde değil.

bu firmaya hiç güvenmem hiçbir ürününüde eve sokmam milleti uyutuyorlar reklam vs. ile.

hocam hangı model dolap

• quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

hayirli olsun simdiden 5.senesine girecek nerdeyse sapasaglam duruyor arceligim

diger markalara fark atar

Diğer markalara fark atar derseniz durum değişir bosch gibi miele gibi devler dururken

• makine bu gün geldi kuruldu..gerçekten çok sade ve şık ..tezgah altı için ideal..ayrıca mobilya kapak yaptırmaya hiç gerek yok..mutfağınız ankastre ise bu model uygundur..tabii zevkler tartışılmaz o ayrı konu..sessiz çalışıyor..fiat-fayda denklemini bu sefer tutturdum galiba..ihtiyacı olanlara tavsiye edebilirim..fakat sakın 1600tl falan vermeyin..yukarda dediğim gibi ben 890 a aldım..bu fiyat aralığında verdiğiniz paraya üzülmezsiniz..inşallah..tabii dışardan hiç bi şeye garanti veremem ama en azından biz memnunuz..
  • quote:

makine bu gün geldi kuruldu..gerçekten çok sade ve şık ..tezgah altı için ideal..ayrıca mobilya kapak yaptırmaya hiç gerek yok..mutfağınız ankastre ise bu model uygundur..tabii zevkler tartışılmaz o ayrı konu..sessiz çalışıyor..fiat-fayda denklemini bu sefer tutturdum galiba..ihtiyacı olanlara tavsiye edebilirim..fakat sakın 1600tl falan vermeyin..yukarda dediğim gibi ben 890 a aldım..bu fiyat aralığında verdiğiniz paraya üzülmezsiniz..inşallah..tabii dışardan hiç bi şeye garanti veremem ama en azından biz memnunuz..

hayırlı olsun çok şık ürün umarım üzmez sizi arçelik in bulaşık makinelerininde iyi olduğunu düşünüyorum ha 1600 etmez ama aldığınız paraya gerçekten iyi ürün

• Ocak ayında aldığımız 9485 Bulaşık makinası kurdurduk. Gayet başarılı tavsiye ederim.
    90 TL verip garantiyi 7 yıla uzattık. Kafamız rahat.
  • annem ankastre bulaşık makinesi istiyor buna denk geldim nasıl memnun musunuz, arçelik alayım mı başka tavsiyeniz var mı?
  • nydp N kullanıcısına yanıt
    Geç cevap için kusura bakmayın belki işinize yarar diye yinede yazıyorum.

Bulaşık makinasından memnun değilim ama benzer sorunlar diğer bulaşık makinasında da olabilir bilmiyorum.

Temel olarak bardaklarda kararma, (Bunun olmaması için çamaşır suyu veya sirke kullanıyoruz)
    Bıçakları temizleyememe, (Çözüm bulamadık)
    Bazen tabakların da kirli çıkması gibi sorunlarımız var. (Çözüm bulamadık)

Buarada kullandığımız deterjan finish quadro
  • e150031 E kullanıcısına yanıt
    Bardakların kararması ilginç bir sorun sararmasını duydum ama kararma nasıl oluyor bilmiyorum gerçi çözümünü bulmuşsunuz.

Bıçakları sapları üste gelecek şekilde sepete koyarsanız daha verimli yıkanırlar ya da üst sepete yatay olarak koymanızı öneririm.

Tabakların ara ara kirli çıkma sorunu alt pervanenin takılmasından kaynaklanabilir ya da makinenin içinde aşırı köpük oluşursa pervanelere az su pompalanacağından dönemeyebilirler veya basınçlı su püskürtemeyebilirler bu da yine alt sepettekilerin kirli çıkmasına sebep olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e150031

Geç cevap için kusura bakmayın belki işinize yarar diye yinede yazıyorum.

Bulaşık makinasından memnun değilim ama benzer sorunlar diğer bulaşık makinasında da olabilir bilmiyorum.

Temel olarak bardaklarda kararma, (Bunun olmaması için çamaşır suyu veya sirke kullanıyoruz)
    Bıçakları temizleyememe, (Çözüm bulamadık)
    Bazen tabakların da kirli çıkması gibi sorunlarımız var. (Çözüm bulamadık)

Buarada kullandığımız deterjan finish quadro

önemli değil çok teşekkürler hala almadım beklemede :)
  • Makineyi 2012 de almıştım, 8 yıldır sorunsuz kullanıyoruz diyebilirim,

Sessiz şık bir makine.

bu yaz iç aydınlatma ledi yanmamaya başladı, önemsemiyorum bu sorunu.

Bir hafta önce ise, gecikmeli başlangıç kurduğumuz gece evde kaçak akım rolesi atmıştı. Sigortaları tek tek kaldırdığımızda sorunun bulaşık makinesinde olduğunu anladık.

Makine altına su kaçırmış programın başında su alma esnasında. Aquastop ventil bağlantısını taşma emniyeti alt tavası içinde kablo soket eki yapmışlar, şu taşınca taşma emniyeti çalışıp arızaya gireceğine, suyun içerisinde kalan bu kablo bağlantı soketi nedeniyle kaçak akım rolesini tetikleyip bütün evde elektriği n kesilmesine yol açtı. Gizli bir montaj kusuru olduğu anlaşılıyor bizim makinede. Bu bağlantıyı kolayca yukarıda bir yere taşıdım, bu şekilde monte edilmesi gerekirdi aksi halde tasma emniyeti çalışmıyor kaçak akım oluyor.

tuz haznesinden gelen hortum alt çanağa bağlandığı yerden çıkmıştı. sol yanda bulunan su cebini çıkarıp temizleyip taktım, sorun çözüldü.

Hiç yedek parça kullanmaya gerek olmadı; makine güzel çalışıyor bu saçma gizli montaj kusuru ve yanmayan iç aydınlatma dışında performansı gayet iyi. Halen bir internet sitesine 3.600 TL den satışta olduğu görülüyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.