Şimdi Ara

Arçelik A sınıfı Buzdolabim Z sınıfı Çıktı - Ya sizinkisi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
6.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: computeron

Bu tip firma reklamlarla milleti bayıp satış yaparlar ürettiklerinin hiçbirisi birbirini tutmaz kararlı ürünleri yok. DEVAMLI MODEL DEĞİŞTİRİRLER çakılmasın diye..

senin evinde ne tür beyaz eşya kullandığını merak ediyorum arçeliği sevmek zorunda değilsin bende başka markalara hakaret ediyormuyum

Selam! Nasılsınız?

hayırdır ne bu sıcaklık

Başka markalara hakaret etmiyorsunuz ya. Dürüst, sözünün eri insanları severim. Zaten LG bir marka değil. Vestel de. Başka marka olmayan üreticiler var mıydı? Zaten Vestel yabancı ülkeleri kazandırıyor, asıl Arçelik Türk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: computeron

Bu tip firma reklamlarla milleti bayıp satış yaparlar ürettiklerinin hiçbirisi birbirini tutmaz kararlı ürünleri yok. DEVAMLI MODEL DEĞİŞTİRİRLER çakılmasın diye..

senin evinde ne tür beyaz eşya kullandığını merak ediyorum arçeliği sevmek zorunda değilsin bende başka markalara hakaret ediyormuyum

Selam! Nasılsınız?

hayırdır ne bu sıcaklık

Başka markalara hakaret etmiyorsunuz ya. Dürüst, sözünün eri insanları severim. Zaten LG bir marka değil. Vestel de. Başka marka olmayan üreticiler var mıydı? Zaten Vestel yabancı ülkeleri kazandırıyor, asıl Arçelik Türk.

Saol bunun farkına varabilmende guzel olmuş biz hiç bir zaman ayırım yapmıyoruz ürün kötü ise söylüyoruz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke direkt kötü demek yerine, neden kötü olduğunu söyleseydin. İşte o zaman "kötü" demek hakarettir.
    Örnek de vereyim:
    Arçelik hiç bir yenilik yapmıyor. "Vay be" dedirtecek bir başarısı yok. Yaptığı yenilikler de "Arçelik'te şu yokmuş" denmesin diye seneler sonra zaten yapılan bir şeyler. Reklamlarda da sanki kendi yapmış ve yeni bir özellikmiş gibi gösterip, bilmeyenleri de kandırıyorlar. Hadi yapılmış bir özelliği sen de kullan, kullan da trendi yakala be. Artık ev eşyalarda yazılım ön planda olduğu için onda da tökezliyor. Yaptığı yenilikler de göz boyamakla kalıp, eve geldiğinizde düzgün çalışmıyor. (bkz. Smart TV) Kalite konusunda da bir üstünlüğü yok.

Zaten nasıl olmuşsa Arçelik'e hakaret edilmediği halde hakaret olarak algılamışsın. Sürekli kendinle çelişiyorsun. Biliyorum ki bu dediklerimi de başka yerlere çekeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 24 Ekim 2013; 21:35:14 >

• quote:

Keşke direkt kötü demek yerine, neden kötü olduğunu söyleseydin. İşte o zaman "kötü" demek hakarettir.
    Örnek de vereyim:
    Arçelik hiç bir yenilik yapmıyor. "Vay be" dedirtecek bir başarısı yok. Yaptığı yenilikler de "Arçelik'te şu yokmuş" denmesin diye seneler sonra zaten yapılan bir şeyler. Reklamlarda da sanki kendi yapmış ve yeni bir özellikmiş gibi gösterip, bilmeyenleri de kandırıyorlar. Hadi yapılmış bir özelliği sen de kullan, kullan da trendi yakala be. Artık ev eşyalarda yazılım ön planda olduğu için onda da tökezliyor. Yaptığı yenilikler de göz boyamakla kalıp, eve geldiğinizde düzgün çalışmıyor. (bkz. Smart TV) Kalite konusunda da bir üstünlüğü yok.

Zaten nasıl olmuşsa Arçelik'e hakaret edilmediği halde hakaret olarak algılamışsın. Sürekli kendinle çelişiyorsun. Biliyorum ki bu dediklerimi de başka yerlere çekeceksin.

Yahu be çocuk konuyu nereden nereye çekiorsun insaf ! amacın durulmuş ortalığı karıştırmak ise uğraşıcak ,kafa yoracak zamanım yok.

Bu üye bu tarz markalara karşı bir nefreti var tamam benim aristona ve lg ye olduğu gibi ama ben kalkıpta yapılan emeğe küfür etmiyorum sazan gibi atlama istersen.

Her markanın kendine has kalitesi vardır sen kalkıpta ariston ile boschu kıyaslayamazsın gözle bile fark edilir derecede fark vardır durum arçeliktede böyledir aslına bakarsan onların tek farkı daha fazla kazanç elde etmek için üç kağıt yapıyorlar ama teknoloji aynı patent onun olsun yada olmasın sonuçta elinde belgeler var ki lg ve siemense üretim yaptırmazdı he üretim yaptırması kendisinin beceremiyor anlamına gelmiyor evet üretim bandına gelen parçalar çin eski kalitesi olmayabilir (30 sene öncesinden bahsediyorum) lg neyi buldu ? direct drive mı ? yapmayın bunu sağlıklı bir teknoloji olsa zamanında bosch ta koyardı bana kalırsa lg nin kalitesi arçelikten farkı yok sen şimdi lg yi miele ilede kıyaslarsın 6 motor hareketi çokmu gerekli ? bu 6 hareket yapıyorsa aeg yıkamıyormu ? aslında hepsi yazılımın oyunu ona bakarsan benim aristıondada birçok motor hareketi var dakikalarca 100 devirde dönebiliyor hassas çamaşırları elde yıkar gibide yıkayabiliyor ama sonuç iyi neticelenmeli çamaşırın temiz çıkması gerek ama gel gör süper silent denilen bir buluşu var dillere destan normal fırçalı motorun hafif makyajlısı.

Demek istediğim şu ister altus kullan isterse sharp istersen ariston kullan istersende lg sen en iyi f/p ürünü bulup kullanman makyajlı ürünleri değil amacına yönelik ürünleri bulabilmen biz amacına yönelik ürünleri önerince yok efendim marka fanatiği şöyle böyle , amacının ne olduğunu hala bilmiyorum ben insanlara kin güdmem kimlerle uğraştım eğer haklı isem hakkımı ararım bu babam olsa bile değiştirmez eğer mal kalitesiz ise sen ne kadar kaliteli desende kötü bir maldır 1 sene olmaz 2 sene sonra iflas eder istisna sağlam işçilikle veya teknisyenin ürün bandında ihmarkarlığı müşterinin olumsuzluk yaşamasına neden olur ama kalitesizse bunu değiştirmez bunu anlaman gerekir ilk önce.

• Benim kötü bir niyetim yok. Başka markalara hakaret etmediğini söyleyince komik geldi. Dayanamayıp yazdım.
    Teknoloji tartışıyoruz. Bu yüzden buradayım. Bu yüzden yazıyorum. Bu forumda bunu yapmaktan doğal ne var? Yazdıklarım sana gıcıklığımdan değil. Madem istemiyorsun tamam. Sustum. Zaten üslubun kötüleşiyor yavaş yavaş. Yine uzaklaştırma alma.
  • quote:

Benim kötü bir niyetim yok. Başka markalara hakaret etmediğini söyleyince komik geldi. Dayanamayıp yazdım.
    Teknoloji tartışıyoruz. Bu yüzden buradayım. Bu yüzden yazıyorum. Bu forumda bunu yapmaktan doğal ne var? Yazdıklarım sana gıcıklığımdan değil. Madem istemiyorsun tamam. Sustum. Zaten üslubun kötüleşiyor yavaş yavaş. Yine uzaklaştırma alma.

amacının dışında bir şekilde şikayet edersen alrım tabi uzaklaştırma neyse uzatmayacağım benim üslubum serttir bu hakaret gibi algılanabilir ama haksız yere birşey yazmam bu mesaj kirliliği olur.
  • Liseyi bitireli yıllar oldu sen okumadıysan bilememayrıca konustuğun kişi orta okul talebesi sorun yaşta degil olgunlaşmaktadır 30 40 yaşında olupta ergenlikten çıkamayanlarıda gördüm 2 kişi medenice konusuyorsa başkasına susmak düşer (başka birşey derdim ya büyüklük bende kalsın)
    Emin ol her konuda bilgi sahibindeyim seni yeni açtığım konuya davet ediyorum ne sallayacaksın merak ediyorum neyse konuyu saptırmaya gerek yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.