O zaman kaçırmıştım, sonradan da takip etmedim. Şu sıralar elektrik israfı sorununu çözdüğümden sıkıntım yok
candogan bey altus al-376 620 lt hacmi olan buzdolabını tavsiye edermisiniz..bir arkadaşım alacak sizden onay almayınca kafamız rahat etmedi.acaba 1700 tl bu dolabımı alsın yoksa önereceğiniz başka bir dolab varmı geniş olması şartı ile.yarın gidip alacak samsung falan olmuyor hakkaride olduğumuz için servis sıkıntısı var...arçelik beko vestel altus vb gibi servis ağı olan bir marka olsun istiyor.ilginize tşk ederiz...sizden haber bekliyoruz hocam....
Geniş buzdolabı istiyorsanız hacmiyle işinizi görür. Fiyatına göre kalitesi iyi. Biraz daha dar olarak bence Grundig 5680 modeli daha güzel. 39dB, LED aydınlatmalı, içi çok sade, temizlemesi kolay, çift devre soğutmalı ve görüntüsü çok daha şık. Sadece hacmi daha küçük. Arçelik üretimi ve garantisinde.
O zaman kaçırmıştım, sonradan da takip etmedim. Şu sıralar elektrik israfı sorununu çözdüğümden sıkıntım yok
candogan bey altus al-376 620 lt hacmi olan buzdolabını tavsiye edermisiniz..bir arkadaşım alacak sizden onay almayınca kafamız rahat etmedi.acaba 1700 tl bu dolabımı alsın yoksa önereceğiniz başka bir dolab varmı geniş olması şartı ile.yarın gidip alacak samsung falan olmuyor hakkaride olduğumuz için servis sıkıntısı var...arçelik beko vestel altus vb gibi servis ağı olan bir marka olsun istiyor.ilginize tşk ederiz...sizden haber bekliyoruz hocam....
Geniş buzdolabı istiyorsanız hacmiyle işinizi görür. Fiyatına göre kalitesi iyi. Biraz daha dar olarak bence Grundig 5680 modeli daha güzel. 39dB, LED aydınlatmalı, içi çok sade, temizlemesi kolay, çift devre soğutmalı ve görüntüsü çok daha şık. Sadece hacmi daha küçük. Arçelik üretimi ve garantisinde.
Bahsettiğin Grundig te Arçelik firması sanırım, o nedenle yanından geçmeyi arzu etmem. A++ diye satılan makina Z++ çıkar ağzımız bir daha yanar. İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi göze alan firmaları seçmek bence daha doğru bir tercih olur.
peki arkadaşlar yazılanları okudum ben evime buzdolabı alacağım hangi markayı tercih etmemiz lazım malum içi geniş olacak felan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
quote:
Orijinalden alıntı: rte_50
quote:
cevabınız için çok teşekür ederim.sizin önceki yazılarınıza istinaden bu dolabı tavsiye ettim dar dedi arkadaşım...600 lt altı olmasın diyo.birde altusun bu modelinde soğutma problemi olduğu söyleniyordu bazı kullanıcılar tarafından.candogan bey profilo bd6270vnf 604 lt bu modele ne dersiniz meblayı artırdık...2400 civarına hatta 2500 e kadar dolap tavsiyeniz olabilir 600 litre civarı olması şartı ile bu dolap hakkındaki görüşleriniz nedir? teşekürler bizleri kırmayıp sabırla bilgilendirdiğiniz için...saygılar..
quote:
Orijinalden alıntı: efemre5059
quote:
Orijinalden alıntı: computeron
quote:
Orijinalden alıntı: efemre5059
quote:
Orijinalden alıntı: computeron
Bu tip firma reklamlarla milleti bayıp satış yaparlar ürettiklerinin hiçbirisi birbirini tutmaz kararlı ürünleri yok. DEVAMLI MODEL DEĞİŞTİRİRLER çakılmasın diye..
senin evinde ne tür beyaz eşya kullandığını merak ediyorum arçeliği sevmek zorunda değilsin bende başka markalara hakaret ediyormuyum
gerçekler hakaretmi oldu... iyice oku.. tabii kimisi için önemli değil ne mal aldığı..sizn gibi tüketicileri olduğu müddetçe sırtları yere gelmez..
bir markayi herkes sevmeyebilie arceligi bende sevmem ama piyasada satilan bosch siemens profilodan nefret ederim ama kimseyede alma berbat vs demedim
ben hangi konuya girsem hic olumlu mesajini gormedim ozellikle konu arcelik olunca tabi yarasi olan gocunur
sen hala ne denilmek istendiğini anlayamamışsın ben yaptıkları satış politikasını eleştiriyorum insanları yanıltmak etik değildir eğer bu başka x firması da olsa eleştiririm kimisi tepki göstermez kimisi de bakar durur bön bön ben bu bakanlardan değilim hiçte koçunacak birşeyim yok evimde bu markadan üründe yok etraftakilelerin halini gördükçe yazarımda çizerimde bu seni ilgilendirmez. sanamı danışacağım..
Arkadaşınızın yeri müsaitse 2 tane Low Frost alıp yan yana koyabilir. Çok da şık durur tahminimce.
2 tane BD3058W3VV veya BD3058L3AV olabilir. O zaman 1026lt hacimli buzdolapları olur :) Maliyeti de 2500TL'nin altında, gardrop tipinden daha geniş ve daha kullanışlı.
Soğutucuya ihtiyaç duymadıkları zamanlarda soğutucuy tatil konumuna alıp iptal ederek enerjiden tasarruf etmek de mümkün.
hiç şaşırmadım hele ARÇELİK se uzak durun aman
Arkadaşlar Arçelik eskisi gibi değil müşteri memnuniyeti tanımıyorlar. Ben haklı olarak dedimki arızalı olmayan bir dolabım var fakat çok tüketim yapıyor. Ne sebebini biliyorlar nede araştırma gereği duyuyorlar. Düşündüm benim gibi çok fazla elektik faturası ödeyipte sebebini bilmeyen var o nedenle yazdım. Aldığım dolabın etiket değeri 492 kW tükettiği 1.280 kW. Müşteri hizmetlerine dedimki bu fazlalığı kimse bana anlatamaz. Bu değeri yakalamak için buzdolabınızı sadece kışın üç ay çalıştırmam mı gerekiyor?
Arçelikten A sınıfı A++ sınıfı aldım deyip aldanmayın tüketimini ölçüp elektrik faturası ile mağdur olmayın, çünkü 6 yıllık elektrik parası farkı ile dikkat edin fark diyorum çünkü 800 kW ekstra yılda ödeme yapıyorsunuz. Bu da 6 yılın sonunda iyi bir buzdolabı parası eder. 1.500 TL
Firma etikette verdiği değeri sağlamıyor, dikkat edin paranız cebinizde kalsın!
Candoğan Bey,
Bosch A+++ yazılarınızı okudum. Ben de bu model üzerinde duruyorum, sizden ricam bu model gerçekten bu enejiyi tüketiyor mu diye ölçümlemeniz. Bir iki günlük ölçüm ve yer sorununu çözmem yeterli olacak son karar için.
Ayrıca Bosch firmasının verdiği değerin arkasında olacağını düşünüyorum.
quote:
Arkadaşınızın yeri müsaitse 2 tane Low Frost alıp yan yana koyabilir. Çok da şık durur tahminimce.
2 tane BD3058W3VV veya BD3058L3AV olabilir. O zaman 1026lt hacimli buzdolapları olur :) Maliyeti de 2500TL'nin altında, gardrop tipinden daha geniş ve daha kullanışlı.
Soğutucuya ihtiyaç duymadıkları zamanlarda soğutucuy tatil konumuna alıp iptal ederek enerjiden tasarruf etmek de mümkün.
candogan bey ev sobalıdır o sebeble statik dolap uygun olmuyor. profilo bd6270vnf ve Beko D9485NEXK arasında hangisini seçelim sizce?bu arada beko d 9485 modelin beyaz olanı Beko D 9484 NEK 'mi acaba?candogan bey buzdolabını alacak arkadaşım ev yaptırıyor o sebeble mutfağı bayağı geniş aileside geniş aile o sebeble 600 lt civarı bi şey arıyoruz...bu iki buzdolabı hakkındaki görüşlerinizi bekliyoruz ona göre yarın gidip alacak?teşekürler hocam ...
Eski bir arcelik 5020 buzdolabini samsung RT60KZRSL ile degistirdim. Iki aydir elektrik faturam 20-25 tl dusuk geliyor. Bilginize.
Arkadaşlar maalesef Arçelik kendi hatasını düzeltmeye yanaşmadı. Bende Bosch KGE58AW40N buzdolabı almaya karar verdim. Arçelik'ten uzak duracağız artık. Dün akşam eve gittiğimde 2 saatlik bir uğraş neticesinde buzdolabının üstündeki mutfak dolabını söktüm. Malum, Bosch A+++ buzdolabı 191 cm yüksekliğinde. Dolabı yerine koyduktan revize edip geri takacağım.
Eğer Bosch A+++ Buzdolabını uygun fiyata alabileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olarsa sevinirim.
Dün akşam Bosch A+++ buzdolabı siparişimi verdim.
Arkadaslar bu enerji ölçer cihazını nerden alabiliriz? Bende çamasır makinemden supheleniyorum elektrik faturalarım arttı da..
Arkadaşlar A sınıfı taklidi yapan Arçelik Z sınıfı buzdolabını evden attım.
Arçelik ile yasal olarak haklarım olmasına karşın, yeterli zamanım ve sabrım olamdığı için uğraşmadım. Servisi enerji ölçümüne çağırdık adamlar parça değiştirmeye gelmişti, gereksiz telefon görüşmeleri ve bir sürü baş ağrısından sonra bırak dedim kendime.
Burada yazıyorum çünkü Arkadaşlar farkana varanlar için söylüyorum Etiket değerleri yalan A sınıfı yalan, Neden yalan biliyormusuz, sadece satış arttırmak için. Beğenmediğim Vestel Arçelik yanında Aslan gibi Arçelike göre 492 kW lık etiketi ile 1.300 kW tüketen bir tüketim canavarı Arçelik.
Bu yazıları okuyan Arçelik kullanıcıları Buzdolabınızı Lütfen takibe alıp tüketimini inceleyin cebinizi yakmasın
Yeni buzdolabımı çok araştırdım ve sonunda Bosch Low Frost A+++ buzdolabı aldım onula ilgili bilgileri ayrıca yazacağım. Eve gelen kargo kamyonunun arkasındaki resmi.
senin buzdolabında arıza olduğu kesindi niye çamur atıyorsunkibana göre etiket değerinin üzerinde pek gelmiyor dolabı kullanmayı bilmezsen low frost tada aynı şeyi yaşarsın
quote:
Orijinalden alıntı: ufukcinar
Burada yazıyorum çünkü Arkadaşlar farkana varanlar için söylüyorum Etiket değerleri yalan A sınıfı yalan, Neden yalan biliyormusuz, sadece satış arttırmak için. Beğenmediğim Vestel Arçelik yanında Aslan gibi Arçelike göre 492 kW lık etiketi ile 1.300 kW tüketen bir tüketim canavarı Arçelik.
Bu yazıları okuyan Arçelik kullanıcıları Buzdolabınızı Lütfen takibe alıp tüketimini inceleyin cebinizi yakmasın
açıkcası işkillendim bu konudan sonra bizdede 5 yıldır arçelik 5273 modeli var,bizede elektrik faturası çok geliyor bir ara şüphelendim dolaptan ama pek önemsemedim..
şu enerji ölçer ucuz yollu nerden alabiliriz bide dolabın prizinemi takıyoz onu nasıl ölçülüyor?
o zaman grundiglerde böyledir arçelik üretiğine göre denilebilirmi