Şimdi Ara

Arçelik A32-Leg-5WS için ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

32 inc tercihan beyaz kasalı, yine tercihan uydu alıcısı içinde ve smart özellikli bir led tv arıyordum.

Vatan bilgisayarda LG32LS570S modeli vardı, 886 TL'den sattılar ama toplu bir satış yaptıkları için alamadık. Kasasının siyah olması haricinde diğer taleplerimi karşılıyordu.
    Alternatif olarak Samsung 32ES5500 modeline baktım. Onu da 839 TL'den sattılar. Kasa siyahtı ve uydu alıcısı yoktu. Şu an bu TV 899 TL hemen tüm teknomarketlerde.

Geçen gün tesadüfen spotçular çarşısında Arçelik'in A32-LEG-5WS modelini gördüm. Aradığım tüm özellikler var ve 1000 TL fiyat çektiler.
    Sadece Arçelik markası konusunda tereddütlüyüm. Bir de Arçelik panel üreticisi olmadığına göre panelini ve diğer parçalarını kimden alıyor acaba?
    Yaygın servis ağı ve Türkiye'de ismi var ama Led TV Arçelikten alınır mı? Fiyat nasıl? Özelliklere ve fiyata göre pek muadili yok gibi. Samsung'un 32ES6710 (1.499 TL) ve LG'nin 32LM669S (Vatan'da 1.499 TL, Mediamarkt'ta 2.299 TL) modelleri var ama fiyat farkına değer mi?

Arçelik'in bir avantajı da digitürk kartı ile yayınların izlenebilmesi ve dahili wifi olması. diğer özellikleri aşağıdaki linkte.

http://www.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-80-ekran-A32-LEG-5WS-LCD-Televizyon.html

Tüm bunları göz önünde bulundurarak öneriniz ne olur?

Saygılar, selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtas -- 8 Kasım 2012; 17:18:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vtas

Selam Arkadaşlar,

32 inc tercihan beyaz kasalı, yine tercihan uydu alıcısı içinde ve smart özellikli bir led tv arıyordum.

Vatan bilgisayarda LG32LS570S modeli vardı, 886 TL'den sattılar ama toplu bir satış yaptıkları için alamadık. Kasasının siyah olması haricinde diğer taleplerimi karşılıyordu.
    Alternatif olarak Samsung 32ES5500 modeline baktım. Onu da 839 TL'den sattılar. Kasa siyahtı ve uydu alıcısı yoktu. Şu an bu TV 899 TL hemen tüm teknomarketlerde.

Geçen gün tesadüfen spotçular çarşısında Arçelik'in A32-LEG-5W modelini gördüm. Aradığım tüm özellikler var ve 1000 TL fiyat çektiler.
    Sadece Arçelik markası konusunda tereddütlüyüm. Bir de Arçelik panel üreticisi olmadığına göre panelini ve diğer parçalarını kimden alıyor acaba?
    Yaygın servis ağı ve Türkiye'de ismi var ama Led TV Arçelikten alınır mı? Fiyat nasıl? Özelliklere ve fiyata göre pek muadili yok gibi. Samsung'un 32ES6710 (1.499 TL) ve LG'nin 32LM669S (Vatan'da 1.499 TL, Mediamarkt'ta 2.299 TL) modelleri var ama fiyat farkına değer mi?

Arçelik'in bir avantajı da digitürk kartı ile yayınların izlenebilmesi.
    Tüm bunları göz önünde bulundurarak öneriniz ne olur?

Saygılar, selamlar

Hocam 32ES6710 için o fiyat doğrudur ama 32LM669S için 2.299 TL fiyat için diyorum ! Hiç mi anlamazlar ? Gelelim senin istediklerine hocam arçelik için değmez bence. Paneli sanırım lg den alıyordu ya da samsungdan tam emin değilim. Ama yinede arçelik için o fiyatı vermeye değmez bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.