< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (32. sayfa)
-
-
Tüm nx sürümleri birleştirildi diyordu açıklamasında sanırım. Sanki tepki süreleri iyileşti tvnin, açılış, kapanış, menü tepkileri hızlandı. Görüntü işlemeyi anlayamadım tam deneyemedim de. Genel olarak iyi bir sürüm bana göre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, 65 inç tvm küçük gelemeye başladığı için daha büyüğünü almayı planlıyorum. Haftaya yeni tvmi almış olurum, 65A9900 oled tv mi satmayındüşünüyorum. Düşünen olursa DM den yazabilir. Yaklaşık 11 aylık tv dir.
Bize disney+ gelmeyecek mi.. bilgisi olan var mı..
Bilgisi olan var mı, mail atalım mı toplanıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NX.v03.024.00-0074 versiyonu çıkmış ama server hata veriyor indirmiyor. kuvvetli muhtemel disney+ geldi. varmı indiren paylaşabilecek?
-
Disney plus yok,ancak hatalar giderilmis bu yazilimla.Servisi cagirip yuklemelerini isteyin.
Ben siteden seri no giriyorum ama yazılım göremiyorum arkadaşlar. 0071 kullandığım sürümüm rica etsem bana yeni sürümü atabilir misiniz çok memnun olucam. Tv bazen youtube da donma, bazen kanal geçişlerinde çok yavaş tepki veriyor. ozturkcaner@hotmail.com.tr mail veya indirme linki nasıl olursa rica ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba.Hatalar giderilmis gördüğüm kadarıyla.Yalnizca İstanbul dışındayım yillik izin olarak.
wetransfer.comNX.v03.024.00-0074.rarhttps://wetransfer.com/downloads/de0b882b751ce2467fe2b911645e184720220818081406/a512565aff9c2f745082ae8af2c3d28120220818081430/afb89f
-
disney + la ilgili bir gelişme var mı
-
Android serilerine hariç, şuan getirmeyi düşünmüyorlar hocam.
-
İyi akşamlar, Yeni nesil oyun konsolu kullanan arkadaşlardan yardım dilerim, ( xbox series x ps5 )
En mükemmel ayarlarınız nasıldır? malum yazılım konuusnda ciddi kısıtlama olduğu için cihazda çok detaylı düzenleme yapamıyoruz. Oyun için en iyi görüntüyü aldığınız görüntü ayarlarını paylaşırsanız sevinirim..
-
Cihazımda ölü piksel çıktı. Garanti kapsamına giriyor mu bu? Tvnin beko sitesinde piksel garantisi diye bir reklam mevcut
-
Garanti kapsamında olması lazım. Hemen servisi arayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 27 Ağustos 2022; 9:27:48 >
Evet çağırdım pazartesi gelecekler sonuç paylaşırım
-
Merhabalar herkese ev taşırken ayakla tv yi birbirine bağlayan 4 tane vida var bunları kaybettik yedek parçasını nasıl buluruz yada vida ölçüsü bilen varsa paylaşabilir mi ?
-
Servisi arayın, yardımcı olurlar
Servisi aradım tek vida satışımız yok dedi ek olarak vida teknik özelliklerini bile bilmiyorlar bilseler piyasadan bulacağım ama onun bile bilgisine sahip değiller.
Ben duvara monte ettirdiğim için bendekiler duruyor Akşam eve gidince size ölçülerini atayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X