Şimdi Ara

ARÇELİK BEYAZ EŞYA TAVSİYESİ LÜTFEN ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aslında BOSCH
    KDN 56NI22 N buzdolabı
    WAT 24480 TR çam.mak beğenmiştim.Fakat bosch arıza durumunda parçalarının servisinin pahalı olması sebebiyle Arçelik düşünmeye başladım.

4000tl'ye kadar ARÇELİK buzdolabı
    2500 tl civarı ARÇELİK çamaşır makinesi ve
    ARÇELİK ankastre fırın
    almayı düşünüyorum,hem de yarın.

Tavsiye eder misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arçelik Beyaz Eşya Tavsiyeleri

Arçelik, güvenilirliği ve kalitesiyle tanınan önde gelen bir beyaz eşya üreticisidir. Beyaz eşya ihtiyaçların için doğru Arçelik ürününü seçmene yardımcı olmak üzere tarafsız bir karşılaştırma ve inceleme sunuyoruz.

{Arçelik beyaz eşya yorumları}

Arçelik beyaz eşyalarının gerçek kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurmak, bilinçli bir karar vermene yardımcı olabilir. Arçelik kullanıcıları genellikle ürünlerin dayanıklılığı, enerji verimliliği ve kullanıcı kolaylığından bahsederler.

Çamaşır Makineleri

Arçelik çamaşır makineleri, çeşitli ihtiyaçları karşılayan geniş bir model yelpazesi sunar. Su tasarrufu sağlayan modellerden buharla temizleme özelliğine sahip üst düzey modellere kadar çok çeşitli seçenekler mevcuttur.

Buzdolapları

Arçelik buzdolapları, taze gıda saklamak için bol miktarda alan sağlar. No-Frost teknolojisi, buzlanmayı önleyerek bakım kolaylığı sağlar. Bazı modellerde ayrıca akıllı özellikler bulunur ve bu da onları uzaktan yönetmene olanak tanır.

Bulaşık Makineleri

Arçelik bulaşık makineleri, zaman kazandırmak ve bulaşık yıkama işini kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır. Çeşitli yıkama programları mevcuttur ve su tüketimini azaltan modeller de bulunur.

Fırınlar

Arçelik fırınlar, yemek pişirmeyi keyifli bir deneyim haline getirir. Teknolojik olarak gelişmiş fonksiyonlar içerirler ve eşit şekilde pişmiş yemekler sağlarlar. Pişirme süresini ve sıcaklığını ayarlayabilen modeller de mevcuttur.

Hangi Arçelik Beyaz Eşyasını Seçmelisiniz?

İhtiyaçlarını ve bütçeni göz önünde bulundurarak doğru Arçelik beyaz eşyasını seçebilirsin. Arçelik ürünlerinin sunduğu çeşitliliği keşfetmek için mağazaları ziyaret edebilir veya resmi web sitesine göz atabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arçeliğe bulaşma

Buzdolabında ve Bulaşık Makinesinde Bosch alınmaz
    Arçelilik fırın 5 para etmez

Çamaşır makinesinde bu 2 cihaza bak derim Profilo CMG14XDTR 2600 - 2800 tl ye alırsın

Profilo CMG140DTR 2200 tl ye alırsın
    Profilo BD3086W3DN 4000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Mart 2019; 20:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

arçeliğe bulaşma

Buzdolabında ve Bulaşık Makinesinde Bosch alınmaz
    Arçelilik fırın 5 para etmez

Çamaşır makinesinde bu 2 cihaza bak derim Profilo CMG14XDTR 2600 - 2800 tl ye alırsın

Profilo CMG140DTR 2200 tl ye alırsın
    Profilo BD3086W3DN 4000 tl
    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Çamaşır makinesi önerdiğiniz Profilo CMG140DTR modelini almayı düşünüyorum.
    Profilo BD3086W3DN genişliği fazla,76cm yi geçiyor almam imkansız.
  • ikizlerinannesi İ kullanıcısına yanıt
    yeni çıkan CMG14XDTR bu modelin malzeme kalitesine bakın sonra karar verin
  • Çamaşır makinesi dışında arçelik iyidir. Özellikle bulaşık makinesi ve buzdolabında memnun eder. Bosch buzdolabında bulaşılmaması gereken bir marka. Ankastre konusunda da arçelik iyi diye biliyorum ben özellikle boschta dengesiz pişirme ve altı pişirmeme sorununu arçelikte hiç duymadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Çamaşır makinelerdeki kullandıkları askı yayları çok ince bosch a göre 2 kat daha ince ve kısa. Arçelik 9147 modeline de 4 amörtisör koymuşlar 3 ü tek tarafta 1 i öbür tarafta YouTube a birisi videosunu yüklemiş "Evinizdeki Hangi Marka Çamaşır Makinesi Var Ve Memnunsunuz" konusuna linki atmıştım tekrar atmaya üşendim .

Arçelik bir şeyler yapmaya çalışıyor ama bazen gerçekten saçmalıyor.

• Bosch grubu çamaşır makinesinde bence açık ara en iyisi yük dengeleme konusundaki stabilitesi cok iyi olduğunu gözlemledim. Evimde kullandigim bosch dengesiz bir yukte yerinden kımıldamıyor kasaya çarpmıyor.İnce mühendislik hesaplamalari ,yazilim ve tecrübe kendini belli ediyor bu markada.

Buzdolapları Türkiye şartlarına gore ama gereksiz pahalı iç aksamı özensiz Samsung daha özenli yapılmış ve daha ucuz.
    Bulaşık makineleri iyi özellikle motor ve ısıtıcı ayri yapildigi icin arıza durumunda kolay müdahale ediliyor ve parçası ucuz.
    Ankastreleri iyi şık.
    Televizyonları Samsung ile ayni fiyat nerdeyse :) ama bes para etmez

Yetkili servisleri heryerde var yedek parçası bol bakkalda bile bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 16 Nisan 2019; 1:46:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL KLİMA TAVSİYESİ LÜTFEN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

• benim tüm beyaz eşya, ankastre fırın ve davlumbaz arçelik marka.

buzdolabı elektronik arıza nedeniyle yenisiyle değiştirildi (soğutmasında problem olmadı ama lcd ekrandan müdahale yapılamıyordu) , onun haricinde herhangi bir arıza yaşamadık. Tek sıkıntımız çok sessiz ortamda buzdolabının sesi biraz fazla geliyor, 44 db ses seviyesi var. Arçelik yeni seri buzdolaplarında ses 39 db e düşmüş. Özellikle çamaşır makinasından memnunuz, çok sessiz çalışıyor.
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
    Belirttiğiniz gibi şu an kullandığım ankastre fırın bosch ve iyi pişirmediği için onun yerine arçelik mini fırınımı kullanıyorum.Ankastre Fırında da yine Arçelik tercih edeceğim gibi duruyor.
  • Görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
  • Arçelik 5506 NEI BUZDOLABI 4500 tl
    Arçelik 9620 ankastre fırın 1200 tl ye aldım.
    Çamaşır makinesi Profilo CMG140DTR burdaki bayi 2600tl peşin dedi ama onu daha uygun olacağı için internetten alacağım.
    Hayırlı olsun, çamaşır makinesini netten alıcaksanız CMS140DTR modeline de bakmanızı öneririm, sizin baktığınız modelle yakın fiyatlara bulunabiliyor ve fonksiyonellik bakımından daha üstün.

Hayırlı olsun çamaşır makinesinde Profilo güzel tercih olur

Burdan alabilirsiniz güvenli 👍🏻

yukko.com
    Profilo CMS140DTR A+++ (-%30) 9 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi
    https://www.yukko.com/profilo-cms140dtr-a-30-9-kg-1400-devir-camasir-makinesi-v-50116499

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 31 Mart 2019; 2:33:1 >

• Çamaşır makinesi profilo CMG120DTR programları ve 1200 devir benim için yeterli olacağından netten 1944 tl.ye aldım.Seçimlerimde yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Bu yorumunuza ne yazık ki katılamayacağım. 44 yaşındayım ve ailemden miras kalan ve benden yaşlı olan Arçelik buzdolabı halen daha tıkır tıkır çalışıyor. Yani neredeyse yarım asırlık. Yalnızca küçük olduğu için artık kullanmıyoruz. Keza çamaşır makinesi de herhalde 25-30 yaşındadır. Arçelik marka beyaz eşyalar gerçekten evladiyelik oluyor.
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    Eski makineleri güzeldi yeni olanları hep problemli..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.