Şimdi Ara

Arçelik klima üst kapak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım 4710AA Neoplazma klimanın üst kapağı (filtrelerin önünü kapatan) alt orta kısmı hava akımından oynuyor. Yüksek hava akımında ses yapıyor. Kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun çıktı mı hiç merak ettim. Servisi çağırdım gelecekler ama oturan tırnakta boşluk var o yüzden sallanıyor.

• aynı sorun bendeki lg beko da var oraya mecburen bi şeyler sıkıştırıp giderdim sesi . onun dışında bi kusuru olmasın yeter ki 2 senedir tek problemi yok
  • Kapağın tam olarak oturmamasından kaynaklanıyor o ses. Tam orta yerinde tırnak var o yuvasına girmemiş demekki. Elinizle bastırın tekrar kuvvetlice düzelecek mi bakalım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Kapağın tam olarak oturmamasından kaynaklanıyor o ses. Tam orta yerinde tırnak var o yuvasına girmemiş demekki. Elinizle bastırın tekrar kuvvetlice düzelecek mi bakalım?

Orta yerdeki tırnak yerine giriyor ama boşluklu olduğu için oynama yapıyor defalarca denedim. Biraz kalınlaşsa iyi olacak.
  • Siz de yukarıdaki arkadaş gibi birşeyler sıkıştırın o halde
  • Bugun Arcelik servisi geldi. Kapagi degistirecekler
    [simage][/simage]
  • böyle bi durumda klimanın garantisi yoksa çocukken ayakkabılarımızda cırt cırt dediğimiz bi olay vardı tuhafiden onlardan alıp kapağın altına çiftaraflı yapıştırırsak ses giderilmiş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik Kapı Yönü Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bu konu ile ilgili olarak, 3 hafta once kapagi degistirmislerdi sorun ortadan kalkmisti. Ancak bugun filtreyi temizleyeyim diye actim bir de ne goreyim oturmayan tirnagi isitip yamultmuslar. Tirnak yamuk ve hani erimis plastik sekli var ya o sekilde. Boylece simdi oturuyor halbuki yeni kapak komple gelmisti. O gun de farketmemistim. Ne yapayim simdi fonksiyonel bir sikinti yok ama acinca gozume carpiyor. Acaba buun klima kapaklarinda mi durum bu buna gore isitip sekil veriyorlar. Nasil is anlamadim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burc2006

Arkadaslar bu konu ile ilgili olarak, 3 hafta once kapagi degistirmislerdi sorun ortadan kalkmisti. Ancak bugun filtreyi temizleyeyim diye actim bir de ne goreyim oturmayan tirnagi isitip yamultmuslar. Tirnak yamuk ve hani erimis plastik sekli var ya o sekilde. Boylece simdi oturuyor halbuki yeni kapak komple gelmisti. O gun de farketmemistim. Ne yapayim simdi fonksiyonel bir sikinti yok ama acinca gozume carpiyor. Acaba buun klima kapaklarinda mi durum bu buna gore isitip sekil veriyorlar. Nasil is anlamadim...

sonuçta arçelik-beko fazla bir şey beklememek lazım
  • Arçelik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.