Bildirim
arçelik mi bosh mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dengesiz Yük Kontrolü, Çok Katlı Su Koruması, Köpük İkaz
Tambur hacmi: 63 lt ...
Hocam ürünlerin linkini vermişsin , orada ürün özelliklerini okuyunca zaten Bosch un ürünü kendini ön plana çıkarıyor .
Zaten Bosch mu Arçelik mi sorusu en başından saçma olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaLLkHaN1905 -- 9 Nisan 2015; 15:16:47 > -
cevaplar için sağolun boschu aldım -
bosch daha sanki iyi gibi arçelikten. hatta daha da zorlayıp siemens alınırsa mantıklı iş yapılmış olur -
Tam Bosch diyecektim ki aldığını gördüm.
Hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: efe4
Tam Bosch diyecektim ki aldığını gördüm.
Hayırlı olsun
sağolun -
quote:
Orijinalden alıntı: aborjin06
bosch daha sanki iyi gibi arçelikten. hatta daha da zorlayıp siemens alınırsa mantıklı iş yapılmış olur
Siemens almak için zorlamana gerek yok ki , fiyat aynı .
Bosch yerine Siemens almanın neresi mantıklı ?
Aynı ürün , aynı malzeme , aynı özellik. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan_1907
cevaplar için sağolun boschu aldım
Güle güle kullanın . Siz Arçelik mi Bosch mu diye sorduğunuz için ben Bosch dedim .
Ama hangi Bosch deseydiniz WAT24460 TR kodlu ecosilence drive fırçasız motorlusunuz tavsiye ederdim .
Daha sessiz , daha düşük elektrik ve su tüketimi , yorgan , perde , kazan temizleme gibi program artıları var .
Ve en önemlisi 10 YIL MOTOR GARANTİSİ var .
F/P olarak güzel ürün ama -
quote:
Orijinalden alıntı: WaLLkHaN1905
quote:
Orijinalden alıntı: kaan_1907
cevaplar için sağolun boschu aldım
Güle güle kullanın . Siz Arçelik mi Bosch mu diye sorduğunuz için ben Bosch dedim .
Ama hangi Bosch deseydiniz WAT24460 TR kodlu ecosilence drive fırçasız motorlusunuz tavsiye ederdim .
Daha sessiz , daha düşük elektrik ve su tüketimi , yorgan , perde , kazan temizleme gibi program artıları var .
Ve en önemlisi 10 YIL MOTOR GARANTİSİ var .
F/P olarak güzel ürün ama
Bu üründe fırçasız galiba ve ses açısından çok sessiz. Yorgani bunlada yikarim sorun yok zaten verebilcegim maksimum parayi verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kurutmalı çamaşır makinesi alınır mı
- samsung beyaz eşya yorumları
- siemens bulaşık makinesi tavsiye
- bosch kurutma makinesi işaretleri anlamı
- 1200 devir mi 1400 devir mi daha iyi
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi bulaşık makinesi
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi çamaşır makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X