37” (94 cm) Tam Düz Ekran TFT-LCD TV 1920x1080 (FHD) çözünürlük sayesinde yüksek resim kalitesi 200 Hz özelliği ile hareketli görüntülerde keskinlik Full Motion özelliği ile en hızlı ve hareketli sahneleri bile çarpıcı bir doğallıkta izlemenizi sağlar. Daha akıcı bir görüntü kalitesi sunar. 4 HDMI girisi ile dijital ses ve görüntüyü daha kaliteli izleme ve dinleme (1080p çözünürlükte görüntü kalitesi) USB girisi ile film izleyebilme, müzik dinleme ve resimleri görüntüleme özelliği SRS TruSurround ile üstün ses performansı Parlak Siyah Tasarım Yatay: 178 / Dikey: 178 Görüs Açısı 500 cd/m2 Parlaklık 70.000:1 Dinamik Kontrast Oranı 5 ms griden griye hızlı tepki süresi VisionArt Görüntü Teknolojisi Noise Reduction özelliği ile yayından kaynaklanan görüntü gürültülerini giderme Gelistirilmis Digital Motion De-Interlacing (DMDi) özelliği ile hareketli resimlerde üstün performans Gelistirilmis Digital Color Transient Improvement(DCTI) özelliği ile renk geçislerinde olusabilecek titresim ve karısım etkisinin azaltılması ve buna bağlı olarak daha net ve temiz bir görüntü elde edilmesi Gelistirilmis Digital Luminance Transient Improvement(DLTI) özelliği ile görüntüde keskinliğin artırılması 3D Digital Combfilter ile renk geçislerinde üstün performans 16:9 resim modu ile gerçek film kayıt formatında izleme imkanı 2*10 Watt (RMS) Stereo Ses Çıkıs Gücü PC Bağlantı Girisi (VGA) ile bilgisayar ekranı olarak kullanılabilme 2 Scart Bağlantısı ile DVD-VCD-Video-Uydu alıcısı gibi harici cihazları bağlayabilme Audio/Video Girisi ile scart haricinde de Kamera-DVD gibi harici cihazları bağlayabilme S-VHS Girisi ile S-Video özelliğindeki kaynaklardan üstün resim performansı Kulaklık Girisi ARÇELİK 94-524 B FHD 200HZ 94 EKRAN FULL HD LCD TELEVİZYON (YENİ)
Fastext (1000 Sayfa Hafızalı hızlı Teletext) Dijital karasal yayınlara uygunluk AVL (Otomatik ses seviyesi sınırlama) Akıllı Ses ve Görüntü Ayarı ( Smart Control ) ile hafızaya kayıtlı ses ve görüntü ayarlarına tek tusla ulasılabilme Otomatik Programlama ve Sıralama özelliği ile hızlı yayın tarama SWAP özelliği ile kanallar arası gezinirken bir önceki kanala tek tusla geri dönüs imkanı Dokunmatik tus takımı 100 Program Hafızası Kablolu Yayınları Đzleme Olanağı Programlanabilir kapanma ve açılma Ekranda Tek Tusla Saat Göstergesi Multi Sistem Çocuk Kilidi Gelismis Menü Sistemi (OSD) Ürün Boyutlar Ayaksız (G*D*Y) = 930x112x625 mm Ürün Boyutlar Ayaklı (G*D*Y) = 930x252x671 mm Kutu Boyutları (G*D*Y) = 1044x313x782 mm Net / Brüt Ağırlık = 19,3 / 24,2 kg
yorumlarınızı özelliklerini dikkate alarak diğer pahalı lcd tv.lerle kıyaslıyarak yaparsanız memnun olurum. almayı düşünüyorum fiyatı 1.700 TL.civarında.
Valla bende inceliyorum bu tv yi güzel bir LCD bende almayı düşünüyorum..Birazdaha araştırıp.
eğer bu model bayinin elinde yoksa almayın çünkü artık üretilmeyecek.
ARÇELİK 94-524 B FHD 200HZ 94 EKRAN FULL HD LCD TELEVİZYON (YENİ)
BU MODEL YENİ ÜRETİM NASIL DAHA ÜRETİLMEYECEK DENİLİYOR ANLAYAMADIM.
panel sıkıntısından dolayı.bir süre sonra farklı bir kodla tekrar çıkabilir.aynı şekilde 106-524 de üretilemeyecek...
Özelliklerine bakılırsa gayet güzel bir fiyatı var. Bence alınabilir. Alırsan deneyimlerini paylaş derim.