Şimdi Ara

Arçelik Tv Live Share ile bilgisayar bağlantı sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
43.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Arçelik A48 LW 8467 model bır televizyonum var ve Lenovo YOGA 720 kullanıyorum. Bilgisayarımdan TV'ye görüntü aktarımı yapmak istiyorum ama bilgisayarımda hdmı girişi yok ve fazlalık kablo ile uğraşmak istemiyorum daha kolay çözümler varken. Fakat kablosuz bağlantı yapmak istediğimde şöyle bir sorunla karşılaşıyorum ; Live Share uygulamasını televızyonda başlatıyorum. Bilgisayarımda ikili ekran kullanımı açık ve bağlandığım zaman bağlantı sağlandı yazıp hem bilgisayar hem Tv siyah ekrana dönüşüyor. İki cihazda aynı WİFİ ağına bağlı. Youtube'dan görüntü aktarımı sağlayabiliyorum.Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim.Yardımlarınızı rica ediyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arçelik Live Share ile Bilgisayar Bağlantı Sorunu Çözümü

Live Share Arçelik Uygulaması İndirme ve Başlatma

• Bilgisayarına "Live Share Arçelik" uygulamasını indirmek için resmi web sitesini ziyaret et.
    • Uygulamayı kurduktan sonra, televizyonunda "Live Share" uygulamasını başlat.
    • Televizyonun ve bilgisayarının aynı Wi-Fi ağına bağlı olduğundan emin ol.

Bağlantı Sorunlarının Giderilmesi

• Bilgisayarındaki Live Share uygulaması televizyonunu bulamıyorsa, her iki cihazı da yeniden başlatmayı dene.
    • Her iki cihazın da en son yazılım sürümlerine güncellendiğinden emin ol.
    • Virüsten koruma yazılımının veya güvenlik duvarının bağlantıyı engellemediğini kontrol et.
    • Televizyonun ve bilgisayarın arasında herhangi bir fiziksel engel olmadığından emin ol.
    • Uygulamanın hem televizyonunda hem de bilgisayarında doğru çalıştığını doğrula.

Ek İpuçları

• Canlı yayın paylaşımı için hızlı ve kararlı bir İnternet bağlantısı kullan.
    • Kaliteli bir HDMI kablosu kullanarak televizyonu bilgisayara bağla.
    • Televizyonun ve bilgisayarın aynı alt ağda olduğundan emin ol.
    • Televizyonda "Uygulama Bilgileri" bölümüne giderek Live Share uygulamasının önbelleğini temizle.

Alternatif Çözümler

• "Live Share Arçelik Bağlanmıyor" veya "Live Share Arçelik APK" aramaları yaparak alternatif çözümler ara.
    • Arçelik müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek teknik destek al.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun bende de mevcut.. Cevap bulunabilir mi ki ?
  • bu video da nasıl bağlanacağını göstermiş

R. GUVEN 18-012youtube
    Bilgisayardan TV ye ekran yansıtmak (KABLOSUZ)kısa anlatım
    https://www.youtube.com/watch?v=6XKyTsSZLnA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0n.Guven -- 25 Mayıs 2018; 16:14:28 >
  • konuyu diriltiyorum ama bu sorunu çözebilen oldu mu? bende sorun aynen devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf0138 -- 3 Nisan 2020; 7:14:16 >
  • Konuyu çözebildiniz mi acaba , benim bilgisayar bağlanıyor ses var ama görüntü açılmıyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu amw konusunu çözen yokmu bi türlü bulmadım bende site site geziyorum hiç bi yerde çözümü yok bi yerde yüzümüz gülsün artık amk ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.