Şimdi Ara

Arçelik tv vs Ps4 - Görüntü alamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.epey.com/televizyon/arcelik-a32-lb-4310.html

Yukarıda görülen televizyon var evde. Ps4 almadan önce tereddüt ettim acaba çalıştırır mı diye. Ama baktım herkes HDMI portu varsa çalıştırır diyor. Aldım ve bugün geldi ps4. Taktım önce yandaki porta sadece kırmızı siyah çizgiler vardı makineyi açtığımda. Sonra arkadaki porta taktım bu sefer de sol üstte 576p 50hz yazısı göründü mavi ekran söndü ve siyah ekran geldi. Ancak o siyah ekran bir türlü gitmek bilmedi. Güvenli modda çalıştırayım 480p ye alayım dedim yine siyah ekran. Acaba problem televizyondan mı kaynaklı yoksa playstationdan mı yoksa hdmi kablosundan mı... Kafayı yemek üzereyim yardımlara açığım

Edit: deneyebileceğim başka tv yok. apartta kalıyorum bütün dairelerde aynı tv var. bir tek bilgisayar var sanırım ona da görüntü gelmiyor ps4ün hdmi kablosunu bağladığımızda.

Televizyonun bağlantı özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzzb -- 11 Şubat 2017; 16:39:27 >

• Arçelik ve Beko tvlerin genel sorunu ok tuşunun solunda üçgen gibi düğmeler var.Sol alttakine basıp zoom a tıklayıp zoom 1 e geldikten sonra tekrar zoom 0 a getiriniz.Arada cızırtı gibi olabiliyor ekran o durumda konsolu kapayıp açmanız lazım.Samsung tv ye geçtim onda hiç böyle bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 11 Şubat 2017; 16:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link deki tv yi inceledim hdmi girişi var zaten oraya niye takmıyorsun

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Tam ifade edememişim kendimi sinirden :D

Televizyonun HDMI portlarına taktım zaten 3 adet port var 1i tvnin solunda diğer 2si arkasında. hepsini denedim. Sadece yan taraftaki portta sanırım tam oturmadığından kırmızı siyah çizgiler çıkıyor.
  • Hocam sanırım kumandalar farklı. Aşağıya ekliyorum kumanda fotoğrafını tekrar söyleyebilir misiniz tam olarak hangi tuş?
  • oguzzb O kullanıcısına yanıt
    Aynı değil hocam büyük kumandadan yok mu ?

• Yok hocam yahu. Televizyon zaten çok iyi değil. En ucuzunu takmışlar. bu kumandanın olmasına bile şükrediyorum şu an

Bu arada bahsettiğiniz tuş normalde ne işe yarıyor belki oradan bir çıkarım yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzzb -- 11 Şubat 2017; 16:38:5 >
    Hocam konsolu açtığınızda dediğiniz gibi farklı çözünürlük gösteriyorsa zoom komutu ile düzeltebiliyoruz.

• Zoom tuşuna (üzerinde double yazan büyüteç şeklindeki) ancak hiçbir değişiklik olmuyor. Güvenli modda da görüntü gelmiyor yine siyah ekran. Laptop üzerinden güvenli modda açabilsem belki 480p formatına alıp tekrar denerim ama o da olmuyor. Herhalde iade edeceğim ürünü bu gidişle...
  • Başka bir televizyonda denedim çalıştı. Sorun benim televizyonun HDMI portlarında ama nasıl bir sorun var bilemiyorum tabi. İş başa düştü ya monitör yada televizyon alacağım...
  • Üç adet HDMI var. Üçü de çalışmıyor. Enteresan.
    Mp seviyorsan 1 ms 2 ms mönitör öneririm acayip fark ettiriyor.Anında tepki veriyor.Bende asus vx248h var çok memnunum.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben de anlam veremedim. Sinyal gidiyor ekrana yani sinyal yok yazan mavi ekran kaybolup siyah ekran geliyor ama bir türlü görüntü yada ses gelmiyor. Sanırım bayağı dandik bir hdmi sistemi kullanmışlar. Siyah ekranda güvenli mod açıp (tabi hiçbir şey görmeden ) çözünürlüğü 480p yaptım yeniden başladı makine ama yine de görüntü gelmedi
  • Mp severim ancak evdeki internet bağlantısı yeterli gelir mi emin olamıyorum. Ping değerleri bazen 100lere çıkabiliyor. Download hızı ortalama 3mb/s ping de en iyi şartlarda 60-70 civarında dolanıyor. Ama çoğu zaman bu değerleri yakalayamıyorum. Bir de kanepe ile duvar arası 2 metre ya var ya yok. Hatta aşağıya fotoğrafı ekleyeyim belki bir anlam ifade eder. Muhtemelen internet bağlantısına sinirlenip çoğu zaman singleplayer oynayacağım ama bir yandan da bf1 mp oynamadan geçmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzzb -- 11 Şubat 2017; 22:57:12 >

• Kumanda üzerinde source tuşu var. EPG tuşunun üstünde. Kaynaklar arasında geçiş yapıyorsun. Onunla ilgili olabilir mi?
    Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Source tuşuyla ilgili nasıl bir problem olabilir ki HDMI'dan görüntü almayı engelleyecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzzb

Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Source tuşuyla ilgili nasıl bir problem olabilir ki HDMI'dan görüntü almayı engelleyecek?

Sen HDMI 1 seçmişsindir; ama HDMI 3 gösteriyordur. Konsolu takınca otomatik geçiş mi yapıyor?
    Hocam ne yaptın yahu. O kadar da değil bilmiyorsak :D PS4 ü bağladığım portu seçiyorum source tuşundan. Zaten diğer portlarda sinyal yok diyor. Bağlı portu seçince de siyah ekrana geçiyor
  • quote:

Hocam ne yaptın yahu. O kadar da değil bilmiyorsak :D PS4 ü bağladığım portu seçiyorum source tuşundan. Zaten diğer portlarda sinyal yok diyor. Bağlı portu seçince de siyah ekrana geçiyor

• quote:

Tv nin diğer hdmi girişleri bozuk olmasın başka birşey denedin mi hdmi ler çalışmıyor olabilir

Hdmi girişli pc dvd gibi birşey varsa dene

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.