Şimdi Ara

Archerdan anlayanlar arkadaşlar lütfen içeri ( Cz için )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orta itemli bi archerda en azından ufakta olsa yapabilecek archerda kaç ap olmalı Cz için.

• 2000 yeterli olur gibi geliyor. 1150 apli 60 lvl archer ile koxper magelere 400 civari vuruyordum. 70 skili ve dex'te 255 olunca gayet is yapar diye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urek Mazino

2000 yeterli olur gibi geliyor. 1150 apli 60 lvl archer ile koxper magelere 400 civari vuruyordum. 70 skili ve dex'te 255 olunca gayet is yapar diye dusunuyorum
    2 - 2.5 k arası ideal olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkz

2 - 2.5 k arası ideal olacaktır...

Alıntıları Göster
    2.2k ulaşabilirsen tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

2.2k ulaşabilirsen tadından yenmez.

Alıntıları Göster
    2.3k en az olmalı.
    ardreamda 1.6 k lı archerlar var, level farkını düşünürsek , ki archer atak için yaplır. 2.3k iş görmeye başlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

2.3k en az olmalı.
    ardreamda 1.6 k lı archerlar var, level farkını düşünürsek , ki archer atak için yaplır. 2.3k iş görmeye başlar..

Alıntıları Göster
    isetli 2.2 olursa gzl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

isetli 2.2 olursa gzl olur.

Alıntıları Göster
    i.setli 2,3k var ap. Full atack yapnca 2,5kyı geçiyor
  • Gecen sene 3k apli full dex archerle 10 gun falan takildim base kadar tat vermedi ayrica en az 2 pri ile gezmen lazim yoksa kritik spike mefta ama damage olarak 3kyi goruyordum(horn 10 ile)
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

Gecen sene 3k apli full dex archerle 10 gun falan takildim base kadar tat vermedi ayrica en az 2 pri ile gezmen lazim yoksa kritik spike mefta ama damage olarak 3kyi goruyordum(horn 10 ile)
    bana l99l yi hatırlattın +10 horn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Gecen sene 3k apli full dex archerle 10 gun falan takildim base kadar tat vermedi ayrica en az 2 pri ile gezmen lazim yoksa kritik spike mefta ama damage olarak 3kyi goruyordum(horn 10 ile)

Priestlerimiz var o konuda sıkıntı yok. Ayrıca char defans ve hp yönünden iyi durumda , buff filan almadan 80 asaslarla kapışıyorum ( 75 lvlim ) rahatça. Db malice yemediğim sürece sorun olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkıcıKrema

quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Priestlerimiz var o konuda sıkıntı yok. Ayrıca char defans ve hp yönünden iyi durumda , buff filan almadan 80 asaslarla kapışıyorum ( 75 lvlim ) rahatça. Db malice yemediğim sürece sorun olacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    itemler nedir?

• quote:

itemler nedir?

Diet wf +7 , kro 7 set , elf +3 , lego +2 , ske belt/judi belt +3 / , pp +3/in +0 , dex16 küpe dual
  • quote:

quote:

itemler nedir?

Diet wf +7 , kro 7 set , elf +3 , lego +2 , ske belt/judi belt +3 / , pp +3/in +0 , dex16 küpe dual

Alıntıları Göster
    bow seçiminiz neden 9 ib değil ? kro set yerine 9 chitin set daha iyi olmaz mı sizin için ? iron set + ap ye yönelik olmalı bence
  • quote:

quote:

itemler nedir?

tam oturtturmuş hangı sw olursa olsun cz ıse bu ıtemler alınmalı mın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA

bow seçiminiz neden 9 ib değil ? kro set yerine 9 chitin set daha iyi olmaz mı sizin için ? iron set + ap ye yönelik olmalı bence

+9 ib ile diet wf arasında 50 gblik bi fark var malesef. Chitin 9un tanesi 21 gb , kro +7nin tanesi 8 gb. Çok uzun süre pazarda durmam gerekirdi bende o yüzden böyle kurmayı seçtim.
  • quote:

quote:

+9 ib ile diet wf arasında 50 gblik bi fark var malesef. Chitin 9un tanesi 21 gb , kro +7nin tanesi 8 gb. Çok uzun süre pazarda durmam gerekirdi bende o yüzden böyle kurmayı seçtim.

Alıntıları Göster
    hayırlısı hocam umarım istediğin karakteri dizersin.ben fiyatlar arasında bu kadar uçurum olduğunu bilmiyordum.zaten 5 li ve 3 lü artık skill sarıyor. bu durumda ya toplu takılacaksın ya da yavaş yavaş ap ye yönelik dizmeye başlayacaksın.ama şuanki imkanlarınla asas oynasanız daha çok keyif alacakmışşın gibi duruyor

• quote:

hayırlısı hocam umarım istediğin karakteri dizersin.ben fiyatlar arasında bu kadar uçurum olduğunu bilmiyordum.zaten 5 li ve 3 lü artık skill sarıyor. bu durumda ya toplu takılacaksın ya da yavaş yavaş ap ye yönelik dizmeye başlayacaksın.ama şuanki imkanlarınla asas oynasanız daha çok keyif alacakmışşın gibi duruyor

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Malesef çok uçurum bi fark var. Asas'ta beni sıkıyor , archer oynamak çok daha zevkli geliyor. Bende bu gidişle Apye yönelcem tamamiyle

• quote:

quote:

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Malesef çok uçurum bi fark var. Asas'ta beni sıkıyor , archer oynamak çok daha zevkli geliyor. Bende bu gidişle Apye yönelcem tamamiyle

Alıntıları Göster
    bende dün 81 lvl okcu aldım quest bowu var +7 bakalım neler yapacaz

• quote:

Windforce gibi defans düşürmüyo en azından full apye yüklenmenizi şiddetle tavsiye ederim Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkıcıKrema -- 26 Ekim 2011; 22:30:00 >
  • quote:

quote:

Windforce gibi defans düşürmüyo en azından full apye yüklenmenizi şiddetle tavsiye ederim Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    bende öyle düşünüyorumda skiller assasine verilmiş :D kaldım öyle ortada pazar yapıyorum :D bu arada sen hangi sw deydin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.