Şimdi Ara

ARCHOS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam bi arkadaşa hediye olarak mp3player alıcam ve akakçede ucuz fiyatlara bakarken şu siteden ARCHOS 2 GB diye bir ürün buldum fakat bu markayı daha önce hiç duyup görmediğim için kararsızım. Aranızda ARCHOS kullanan varmı, memnun mu, yoksa buda tahtakale çıkışlı dandirik çin mallarından birimi? Yardım eden arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

ARCHOS?

• dostum ARCHOS a güvenebilirsin Türkiye distribitörü Balkan Elektronik nede olsa
  • sarman61 arkadaşın dedilkerine katılıyorum.archos fransız malıdır.çakma tahtakale mallarıyla karşılaştırması bile çok ayıp Balkan Elektronik tr'de sayılı firmalardan biridir.(bana archos 405'de çok yardımcı oldular)

archos'un 4,5,6 serileri başarılıdır.resimdeki archos'u media markt da incelemeiştim ekran kalitesi berbat ses kalitesi orta seviyede.

ama o fiyat aralığında archos değilde SAMSUNG YP-S3 alman daha mantıklı gerek ses kalitesi gerek ekran kalitesi daha iyi

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360753&CS_Category=_MP3_CALAR714&CS_Catalog=_MP3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 19 Mayıs 2009; 20:31:48 >

• arkadaşım archos çok kalitelidir ben 80 gb'lık 605 modelinden almıştım paraya ihtiyacım olduğu için sattım şimdi tekrar para biriktirip 160 gb'lık modelinden almayı istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.