Şimdi Ara

ARDA %10 - EMRE %51

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

“Ne pahasına olursa olsun Fener'e karşı oynayacağım” diyen Cim Bom'un kaptanı, dün de takımla çalışamadı. Arda'nın derbide sahaya çıkma ihtimali yok denecek kadar az... Manisa maçını yarıda bırakan Fener'in yıldızından gelen haberse Samandıra'yı sevince boğdu. Adalesindeki yırtık büyük boyutta olmayan Emre, pazar günü forma giyebilir...

ARDA %10 - EMRE %51

KAYNAK

• bu oranlar nasıl elde ediliyo acaba. yırtık uzunluğunu kas ağırlığına falanmı bölüyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

bu oranlar nasıl elde ediliyo acaba. yırtık uzunluğunu kas ağırlığına falanmı bölüyolar.

• ULAN TOPAL YAKTIN TAKIMI BEEEEEEEE :(
  • quote:

bu oranlar nasıl elde ediliyo acaba. yırtık uzunluğunu kas ağırlığına falanmı bölüyolar.

• iddaa oran versin, emre maça çıkar - 1.40 ; arda maça çıkar - 2.00 ; ikiside çıkamaz - 1.45
  • Ülker İdman Raporu: 26 Mart 2010 Cuma

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için ana binaya geçtiler.

Arda Turan tedavisinin ardından antrenmanın bir kısmında takımla birlikte çalıştırıldı.

Harry Kewell tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı çalıştırılıyor.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını, 27 Mart Cumartesi sabahı saat 10.30’da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CZN Burak Boyu 1.96 Olması
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok denecek kadar az ulvi
  • yazık ya. kim bilir ne kadar acımıştır kasları yırtılınca
  • Allah belanı versin ttnet kaç saattir bekliyorum daha %11.32 oldu anca
  • Bu nasıl bir bilgi akışıdır anlamadım, Arda için radyoda ve bazı medya kuruluşları diyor oynama şansı kalmadı
    diğer medya kuruluşunda ise Arda büyük ihtimal oynayacak antremana çıktığına göre kadroda banko olacaktır, umarım takımdaki yerini alır Emre'de Arda'da maçın gidişatına göre 2. yarı oyuna gireceklerdir ya da tam tersi tamamlayamazlar maçı, ben olsam tam iyileşmeden riske etmem futbolcumu.
  • arda oynıcak büyük ihtimal takımla antramana katıldığına göre
  • Arda'nın derbide sahaya çıkma ihtimali yok denecek kadar az....

Bu oran bana sorarsanız %10 oluyor
  • quote:

10 numara yorum olmuş.
  • quote:

• quote:

• En son dinlediğimde arda en kötü ihtimal iğneyle oynayacak diyorlardı.
  • Arda oynayacak, Emre oynayamayacak diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.