Şimdi Ara

Arda turan fb maçından sonraki zihinsel gelişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ntvsporda ardayla maç ile ilgili sorular felan soruyordu verdiği cevaplarla bence gs kaptanlığını hak ettiğini göstermiş oldu..Büyük futbolcu diyoruz ama büyük futbolcu dediğiniz çalım atan , pas veren , gol atan oyuncudur gibi birşey dedi tam olarak böyle söylemedi ama genel olarak böyle..Yani özlediğim gs kaptanı buydu maçtan sonra hakemin cartın curtun arkasına sığınmadan mağlubiyeti kabullendi..Fb maçında cristian ile olan kavgasında gs kaptanına yakıştıramamıştım şimdi tekrar gönlümde taht kurdu...Helal olsun arda kötü oynasanda düzeleceğinizi biliyoruz sen yeterki aldığın formanın metin oktay forması olduğunun farkında ol

• Büyük kaptan bea çok gururlandım ben buna içerim.
  • Ben fenerbahçe taraftarıyım bu arada belirteyimde...Şimdi bir ton eleştiri gelmesin benim tek isteğim ardanın futboluna odaklanması biliyoruz ardanın milli takım için olan önemini futbolda dün yoktur yarın vardır arda bugün kötü oynarsın yarın iyi biz senin nasıl bir futbolcu olduğunu biliyoruz sana güvenimiz tam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CatSK
    Büyük kaptan bea çok gururlandım ben buna içerim.

Şşşşt, bu Mecidiyeköy'ü ateşe vermeye benzemez, yavaş iç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

Orijinalden alıntı: CatSK
    Büyük kaptan bea çok gururlandım ben buna içerim.

Şşşşt, bu Mecidiyeköy'ü ateşe vermeye benzemez, yavaş iç.

Kaptanımız beni böyle gururlandrmış göğsümüzü kabartmış, biz içmeyelim de kim içsin canım abim.
  • İç kardeşim, yakışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

İç kardeşim, yakışır.

Ağzıma alkol sürmem hele bayramda mı aman aman.
  • Dalgaya alın siz arda 1 - 2 hafta önce ruh gibiydi şimdi düzelme var adamda görürsünüz arda gelecek maçlarda eski performansına dönecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.