Şimdi Ara

Arda Turan gazeteciye saldırdı! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
0
Favori
15.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Şu gifi ne zaman görsem masum bir gülümseme oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan babacan neden hala kadroda ?

• Kenar mahalle çocuğu bu işte.. Ne bekliyorsunuz ki ? Ana avrat, allah kitap küfür de eder, dedesi yaşındaki adamı da dövmeye çalışır, milli takım kampında kumar da oynar... Müslüman değil ki bu !

• Varoş ya. Bende senede 20m euro kazanıyorum diye millet küfür etse çekemiyorlar der susarım. 4-5 bin lira için sabah 5 te evimden çıkıyorum akşam 7 de geliyorum. Hayat böyle zor Arda bey.
  • Barca'da futbol oynasa da hamuru, karakteri belli, doğal böyle şeyler.

Para ve şöhret karakteri zayıf insanları bu hallere getiriyor işte.

Yazık!
  • Siyasetçisi karaktersiz,sanatçısı karaktersiz,sporcusu karaktersiz, ne hale getirdiler ülkeyi be.
  • Bizim volkan hiç olmasa evinden aldırıyor milleti arda uçakta adam boğazlıyor :D

• HELAL olsun arda turan
  • ulan adam olsa ismi lefterler gibi metin oktaylar gibi anılacak futbolcuydu.
    efsane olacakken kestane oldu.
  • Saldırdığı şahısta futbola siyaseti karıştırmayalım diyen ama futbol kongresinde referandum'da eveti desteklediğini söyleyen Türk futbolunun kara lekelerinden, hangi akla hizmet futbol federasyonunun başına geçirildiği belli olmayan Yıldırım Demirören'in gazetesinde yazan bir şahıs. O da bu olayda mağdur olsa bile netice itibariyle pek masum biri değil bence Arda Turan'a gelince Arda Turan'ın karakteri şimdi ortaya çıkmış bir şey değil Galatasaray'da oynadığı dönemde de hemen hemen aynı kişiliğe sahipti içinde ama pek dışa vurmuyordu veya pek sırıtmıyordu ligimizde Volkan,Emre,Sabri gibileri varken.2009 yılındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde abim dediği ve kendisinden en az 4-5 yaş büyük olan Semih Şentürkle yumrulaştığınıda hatırlayanlar olacaktır diye düşünüyorum.Sonuç olarak şu an ki türk futbolunun ve milli takımının hali içler acısı bence oynanan futbol yeterince kaliteli değil,Fatih terim,Yıldırım Demirören ve bunlar gibi kaç tane varsa bunlar Türk futbolundan uzak durmadıkları sürece de bir adım ileri gideceğimizi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68F639DEB -- 7 Haziran 2017; 8:54:1 >

• adamlıktan falan bahsediyor da sen eğer deden yaşındaki adama uçakta saldırıyorsan , "biz sokakta küfür etmeyi öğrendik ama anaya bacıya küfür etmemeyide öğrendik" deyip sonrasındada bu adamın anasına bacısına sövüyorsan sen ADAM falan değilsin arda turan. Adamlıksa eğer adamlık o yazarın sana yazdığı yazıları kendine yediremiyorsan verirsin mahkemeye açarsın tazminat davanı gerekirse sırf onurun şerefin için 1 liralık tazminat ve manevi tazminat davası açarsın bu olayı böyle çözersin.orası milli takım uçağı sen milli takım oyuncususun milli takımın vermiş olduğu eşofman üstündeyken kabadayılık taslayamazsın , bayrampaşalı olduğunu heryerde göstermek zorundada değilsin ha bu arada giderken bikaçtane daha bıraktıgın pislik insan var milli takımda onlarıda alır gidersen şu milli takım bir ayağa kalksın artık mesela burak yılmaz , caner erkin , volkan babacan bunlarıda al yanında götür.

• Yaptığı hareket çok yanlış olsa da federasyon başkanını hedef alan küfürleri çok mutlu etmiştir. Milyonlarca insanın duygularına tercüman oldun Arda Turan
  • Çok gereksiz bir adamsın arda turan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 7 Haziran 2017; 9:24:15 >
  • Katranı kaynatınca olmazmış şeker.
  • Ben şöyle kenarıya çekileyim bu konuda
  • Yaşanan bu olay hiç hoş değil. Peki gazetecinin hiç mi suçu yok?
  • Fadeout kullanıcısına yanıt
    barça da oynuyor başkanıyla konuş kararını bildir sen otoritesin ya..
    hayatta hiç bi yere gelemeyen insanlar toplulugu oldugunu düşünüyorum bu forumdaki eleştiri yapanların doğrumu acaba
    sayın otorite ve like atanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: closer10

Yaşanan bu olay hiç hoş değil. Peki gazetecinin hiç mi suçu yok?

Adam küfüt etmemiş yazılarında Arda'ya.
    Yalan haberse ver mahkemeye
    Deden yaşındaki Ada'ma otururken, Kemeride bağlıyken sövmek darp etmek mi adamlık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar olayın iç yüzü nedir o gazeteci ne yazmışta Arda sinirlenmiş merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.