Şimdi Ara

ARDREAM BATTLE PRİEST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ardreamda battle priest açmayı düşünüyorum.Ama fazla bilgim yok.Battle priest oynamış(ardream)tecrübeli kişiler hangi itemi hangi takıyı statlarımı nasıl vermemi vsvs söyleyebilirmi ?

• Keşke bütçenizi belirtseydiniz ona göre yorum yapabilirdik .
    ecstasy , holy , talisman kısımlarını size bırakıyorum ne oynamak isterseniz artık .
    Statları +9 fabric alabilecek durumdaysanız 78 int gerisi str , +8 fabric alacaksanız 76 int gerisi str şeklinde verin .
    Elinizde mutlaka hell breaker olsun +7 - +8 bütçeniz ne kadarsa .
    ring ; Roc +1 / +2 .
    Belt ; Sos +2 - +1
    Pendant ; +1-+2 wp / iron nec
    Earring ; Platium earring +1 / +2
  • Bütçem 10Gb , 13 Gb arası birşey bütün takıları old alsam yeter herhalde ama bir forumda okumuştum HellBreaaker yerine +1 reb.İron İmpatch kullanın diyorlardı sende HellBreaker diyince ortaya düştüm açıkçası:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: merqen

Bütçem 10Gb , 13 Gb arası birşey bütün takıları old alsam yeter herhalde ama bir forumda okumuştum HellBreaaker yerine +1 reb.İron İmpatch kullanın diyorlardı sende HellBreaker diyince ortaya düştüm açıkçası:D

10-13gb ile,free np olursun sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: merqen

Bütçem 10Gb , 13 Gb arası birşey bütün takıları old alsam yeter herhalde ama bir forumda okumuştum HellBreaaker yerine +1 reb.İron İmpatch kullanın diyorlardı sende HellBreaker diyince ortaya düştüm açıkçası:D

O butcedeki charla pek is yapilmaz. Koxp kullanacaksan is gorur tabi
  • koxp kullanmamda bütçemi arttırmaya çalışırım çok sağlam olmayı hedefliyorum çünkü :)
  • (ardreamde düşük bütçeli bp) = (malice + spike) = (ayaklı np)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 13gb ye bp mümkün deği dizilmez.
  • şevkini kırmak gibi olmasın ama o bütçe ile ölü yatırım olur battle priest o bütçe ile ya int priest yada asas diz verim almak istiyorsan mage ile bp lüks karakterlerdir.
  • 13 GB ile int priest yaparsan daha çok zevk alırsın. Aşağıdaki itemleri 13 gb ile yapabileceğini düşünüyorum.

+7 Chitin DD 15
    +7 Chitin Set
    +7 Dread Shield
    +7 Holy Animor
    Skeleton Belt
    Elemental Pendant
    Dual Ring of Magic
    Dual Secret-Silver Earring
  • Ardreamda bence biraz ayakta kalabilecek bi char dizmen gerekiyor... Warrior çok zevklidir zamanında aresin en iyi adream warriorunu kullanıyordum ve ölümsüzdü char çok zevk alıyordum. Diğer bi seçenekse seri kill almak bunuda becerebilirsen bu da zevk verebilir ama sıradan bi char için bence ardreame girme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.