Şimdi Ara

Ardream Warrior İçin Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle mrb. Aranıza yeni katıldım. Ardream Warriorum için Silah Seçmem Lazım sizlere danışmak istedim Giga +7>>+7Hb >>+7 lugias +7 hanguk >> +8 totomic +7 hanguk >>Avedon +7 bu itemlerden birisini almayı düşünüyorum yardımınız lazım !! yorumlar için şimdiden sağolun

• Yardım Beyler !!!!!!
  • Bu itemlerin dısında alternatifleri olanda yazsın arkadaslar
  • raptor +8 tek geçerim olmazsa giga +7
  • Raptor güzelde Hp bonus yetmediğinden dolayı fp giymek zorunda kalacagım bu da defansımı bayagı etkileyecek , ardream charıyım kardes giga +7 işime yarar mı diyorsun ?
  • ardream warioruna giga+7 seçmek k.bakmayın ama mallıkdan başka bşe değildir

zaten en iyi skill %200 damage

sen bu skille kaç vurmayı beklion
    ardream warior fll atack abanmalı bana göre

o yüzden +8 raptor tek geçerim
  • Raptor +8 Ağır basar o zmn. peki +8 totomic spear ile +7 hanguk İşe yarar mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

ardream warioruna giga+7 seçmek k.bakmayın ama mallıkdan başka bşe değildir

zaten en iyi skill %200 damage

sen bu skille kaç vurmayı beklion
    ardream warior fll atack abanmalı bana göre

o yüzden +8 raptor tek geçerim

bende öyle diyorum zaten.Ama baktın paran az ozmn giga al derim ne dicem +7 raptor alıcak hali yokya.En az paraya en iyi item giga yine
    Her zaman raptor +8
  • lugias +7 + hanguk +7 veya +8 totomic +7 hanguk gibi silahlar işe yaramaz mı ? avedon hakkındada düşüncesi olan var mı arkadaslar? su anda raptor +8den yana öneriler geldi. YORUMLARA DEVAM
  • Beyler yardım Pleaseeeee
  • +7 Hell Breaker Tavsiye Ederim O saydıklarından

Ama +8 Raptorla Daha iyi Olur
  • söylenmiş ama ben de söyliyim pauldron+pad fp giy, raptor +8 den iyi silah bulamazsın ardreamda
  • Ardream Warrioruna +8 raptor ii gitmez
    +4 Rebirth bul
    +7 Giga alma ap düşük zaten ii olmaz

3x str 1x Hp giy gerçekten işine yarar ardreamda
  • +4 REB RAPTOR ALACAGIM FAKAT GERİ SATILMASI OLDUKCA ZOR OLUYO BİR DE LUGİ + HANGUK GİBİ İTEMLERLE İLGİLİ BİR YORUMU OLAN YOK MU
  • herkesin yorumuna teşekkürler. Yorumlara devam ona göre cekecegim item cogunluk raptor +8 dedi bakalım
  • +8 Raptor ya da +7 Hb al bence.
  • Yaa ardream ks mekanı ztn 1v1 hayatta atılmaz orda +7 giga ardream icin en dandiq itemlerden biri (bana qöre) +7 giga taqacaqıma +7 raptor takarım emin oln +7 gigadan coq daha fasla isinizi qörür

Bide Adama teq sen dalmıorsn herkez vuruor kim yaparsa son vurusu yani bu giganın resitleri hp mp bonusu dex bnlar ks de ne faydası var cok merak ediorm

+8 raptor derim ben atack baqımından o zamanda def düser diorsanız +7 avedon coq süper olur ardream icin hp mp ve seriliq baqımından
  • +9 fp set
    +8 raptr
    +str 16 dual küpe
    +foverin 0 fual
    +iron belt
    +wp+2 yada iron n.
    paran varsa eğer bunlarla kral olursun adreamda
  • +7 giga iyi olmaz mı
  • +8 exc. toto ve +7 hanguk la raptora yakın atak ve daha seri vuruş yaparsın giga-hb önermiyorum hb de bonus yok giga da ap herkesin belirttiği gibi ardream de kim kime dum duma yani serilik ve atak önemli ayrıca pauldron en önemli defansı sağlar bu yüzden chitinden vazgeçmek büyük fedakarlık olur ve aşırı takıyla korunabilir o kadar masrafa da gerek yokyine de reb. +4 raptor da iyi bir silah yanına güzel takı yapabilirsen onu da öneririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.