kupelerı dusunmedım daha ama dual old bsy alıcam :D +0 EP +0 dual flame ring veya imir ring ne yaparsam ona gore deısıcek :) +7 chitin set belti kalan parama gore alıcam ske belt veya bornze ;) item olarakda fr olursam +7 schorching lr olursam +7 chaotic hangısını onerıorsunus :)
ve lr mage kıtleyebilirmi benı cok korkutuor :(
konu guncel beyler lutfen yardım edın su garıbana :)
Flame ol bence. Küpeleri de dual old secret silver earring yaparsın.
Fazla item yapamayacaksan chitin giyip lr olmanı öneririm. Hatta chitin bile giyme. Görevden gelen troll armorlar var bonusları gayet güzel. İnt de fazla istemiyor. Onlardan giy. Eğer yaktıysan troll armorları moradonda black smith heppadan 100k ya tekrar alabilirsin. Lr olursan partine çok yardımcı olursun ama fr olursan düşük itemlerle sadece partiyi yavaşlatırsın.(Yanlış anlama:))
ya zaten eger bu ıtemlerle kıtleye bılırsın dıosanıs lr de kararlıyım fakat kıtleyemıceksem cok buyuk husrana ugrarım :) ve o kdr da ezık deılm su anda param yok yoksa :D dual +1 yaparım bi ara rınglerı alımede +7 elysum fln :D ama bı ara... ne ara allah bılır
up up up upup :D
Lr olman her zaman için iyi çünkü iyi bir partide yer bulursan daha iyi np kasarsın. Çünkü Lr karşıdaki partiyi de panikleten bir saldırı.
mage clanindaysan ne olacagin fazla farketmez.hangisi hosuna giderse ben rlb fr oynuyorum ama lr'de ptde cok is yapiyor
Lightning mage iyidir fakat o itemlerle her önüne kitleyemezsin hocam. Flame mage damage'i fazladır ama yine de bu itemlerle Ks atmadan adam alamazsın. Seçim senin Lightning olursan belki daha fazla yer bulabilirsin party'lerde.
lr iyidir ama tek soyleyecegim bronze belt alma aldım denedım şoyle soyleyeyım bi adamdan spike ile 1000 1100 arası yiyorsan bronze belt aldıgında da degişmıyor 30 damage belkı oynatabiliyor spikeda bp charda denedim hem de damage farkı en çok onda olması gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: IuFuKI
lr iyidir ama tek soyleyecegim bronze belt alma aldım denedım şoyle soyleyeyım bi adamdan spike ile 1000 1100 arası yiyorsan bronze belt aldıgında da degişmıyor 30 damage belkı oynatabiliyor spikeda bp charda denedim hem de damage farkı en çok onda olması gerekir
hadi ya :S bende almayı düşünüyodum. illa iron alıcaz paraları bayılıcaz yani.
pekı lr mageye hangı takıları onerıorsunus +0 olcak ve ironlar olmıcak sekılde :D
uP uP uP uP uP
bence düşünür müsün bilemem ama ice ol o itemlerle kitlemen çok zor hem icenin atağı daha fazla lr den. ki seri 18 le bence gayet iyi yavaşlatırsın şu şekilde
+8 elixir +7 chitin set int veren takılara yönel veya old sse dual old shio +0 ep belt olarakta bronze - ske değişir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme