Şimdi Ara

Arduino yardımı ile bilgisayarı başlatıp, uzak masaüstü olarak kullanmak (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arduino ve servo yardımı ile fiziksel olarak bilgisayarı açıp, teamviewer id ve şifresini online olarak alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahkaaN -- 21 Aralık 2014; 19:11:19 >

• enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihsat

enteresan

Ihtiyaçtan cıktı hocam işteyken aciyorum film indirmeye basliyo eve gelnce izliyorum. Temiz :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha basit şekilde yapılabilir miydi yapılırdı . Ama bu şekilde de bence iyi bişey ben Ankaraya gitmeden önce yapayım böyle birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Daha basit şekilde yapılabilir miydi yapılırdı . Ama bu şekilde de bence iyi bişey ben Ankaraya gitmeden önce yapayım böyle birşey.

Hocam aynen ben biraz fantastiğe kaydim mobil uygulama notification falan dedigin gibi cok daha basit bi hale indirgenebilir.

• Güzel olmuş elinize sağlık bundan taş gibi bitirme çalışması bile çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatih1905

Güzel olmuş elinize sağlık bundan taş gibi bitirme çalışması bile çıkar

teşekkürler hocam haklısınız ama üniversite bitti geç kaldık :)

• Vay be :D Hocam harika olmuş helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

Vay be :D Hocam harika olmuş helal olsun

Çok teşekkürler hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahkaaN

quote:

aslında password şifre al demek için uğramadan da bilgisayarı team hesabına kaydettiğinizde aynı şeyi yapabiliyordunuz sadece pc tuşuna basmak sıkıntı olandı .. emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmaster

quote:

Orijinalden alıntı: SahkaaN

quote:

aslında password şifre al demek için uğramadan da bilgisayarı team hesabına kaydettiğinizde aynı şeyi yapabiliyordunuz sadece pc tuşuna basmak sıkıntı olandı .. emeğinize sağlık

Aynen hocam teamviewer wake-on-lan'ıda destekliyo aslında modemden dns ayarı yapıp hesaba da kaydedip external olarak direk açıp kapama yapılabilir. Bizimkisi fantazi işte :)

• Enfes Olmuş. Sistem Çok Güzel, Mobil Uygulama Falan İyi Olmuş. Gayet De Kullanışlı. Aynı Ağda Olmaman Da Ayrı Bir Güzellik.
    Test Amaçlı Bir Benzerini Gönderebilsen De Denesek Aslında Çok Da Güzel Olur.
  • Hocam projeniz çok güzel olmuş bence amaç bir iş görmesi değil mantığı, bu tarz şeyler günlük hayata uyarlanabilir şeylere dönüşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcafer61

Enfes Olmuş. Sistem Çok Güzel, Mobil Uygulama Falan İyi Olmuş. Gayet De Kullanışlı. Aynı Ağda Olmaman Da Ayrı Bir Güzellik.
    Test Amaçlı Bir Benzerini Gönderebilsen De Denesek Aslında Çok Da Güzel Olur.

hocam çok teşekkürler, şuan iş gereği şehir dışındayım eğer ayın 10 u cumartesi günü unutmaz PM atarsanız toparlayabilidiğimi gönderirim size işiniz görülsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Hocam projeniz çok güzel olmuş bence amaç bir iş görmesi değil mantığı, bu tarz şeyler günlük hayata uyarlanabilir şeylere dönüşebilir.

aynen hocam çok doğru tespit yapmışsınız, dediğiniz gibi bunun gibi basit işlemlerle günlük hayatta zaman tasarrufu olarakta bir adım ileri gidilebilir.
  • Servo olarak açmak yerine tetikleyen vererek açman daha basit olurdu bence

Ama tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.