ares i bos wer bence limewire ı kullan cok daha guzel bı program dır
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
ares i bos wer bence limewire ı kullan cok daha guzel bı program dır
kesinlikle lime wire
Reklam yapmış olmayam amawww.indir.com dan indire bilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: blue_Ice
quote:
Orjinalden alıntı: blue_Ice
ama bence limewire varken aresi indirmene deymez
quote:
Orijinalden alıntı: EяdiL
quote:
Orjinalden alıntı: blue_Ice
ama bence limewire varken aresi indirmene deymez
Alıntıları Göster
bide emuleyi deneyin o dagüzel tavisye ederim yane
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_aslan
bide emuleyi deneyin o dagüzel tavisye ederim yane
Alıntıları Göster
benden sonra mesaj yazan arkadaşların çoğunluğu limewireyi önerince merak ettim... önce forumdaki ilgili diğer konulara baktım ve limewireyi indirdim.... İyiki de indirmişim... areste 3 gündür indiremediğim filmin %70 ine geldim iki günde limewire ve onun kullanıcıları sayesinde.... ares te güzeldir ancak bundan sonra limeware diyorum başka birşey demiyorum... (BNu arada emule de güzel fakat birsürü ayarlama yapmak gerekiyor... Bu yüzden kullanmıyorum onu...)
LIMEWIRE
quote:
Orijinalden alıntı: M_U_S_T_A_F_A
benden sonra mesaj yazan arkadaşların çoğunluğu limewireyi önerince merak ettim... önce forumdaki ilgili diğer konulara baktım ve limewireyi indirdim.... İyiki de indirmişim... areste 3 gündür indiremediğim filmin %70 ine geldim iki günde limewire ve onun kullanıcıları sayesinde.... ares te güzeldir ancak bundan sonra limeware diyorum başka birşey demiyorum... (BNu arada emule de güzel fakat birsürü ayarlama yapmak gerekiyor... Bu yüzden kullanmıyorum onu...)
LIMEWIRE
Alıntıları Göster
Ares ne programı yafs?
quote:
Orijinalden alıntı: MissYou
Ares ne programı yafs?
Alıntıları Göster
ares paylaşım programı. bence hiç indirmeyin, full virüs geliyor, zaten programın içerisinde var... bide inndir com filam indirme diyen arkadaşlar var, zaten olan bütün siteler linkini veriyor ana kaynağın onlarlık bir şey yok yani türkiyedeki hangi server 800 den fazla programın trafiğini kaldıracak alt yapsında ? hepsi bakır kablolaşım sistemine sahip, neyse bunlar derin konular.
quote:
Orijinalden alıntı: Oben54
ares paylaşım programı. bence hiç indirmeyin, full virüs geliyor, zaten programın içerisinde var... bide inndir com filam indirme diyen arkadaşlar var, zaten olan bütün siteler linkini veriyor ana kaynağın onlarlık bir şey yok yani türkiyedeki hangi server 800 den fazla programın trafiğini kaldıracak alt yapsında ? hepsi bakır kablolaşım sistemine sahip, neyse bunlar derin konular.