Arkadaşlar geçenlerde arison genius marka kombimizde sürekli su ekleme hatası almaya başlamıştık. Bir kaç gün su basıp kullanmaya devam ettik. sadece duş suyunu ısıtmak için kullanıyoruz zaten. son zamanlarda kombinin alt tarafından su aktıgını farketttık altina bir kova koyup hafta içi yetkili akdeniz servisini aradık. daha öncede değişmişti sanırım aynı parca fakat hatırlamıyorum 1 yıl oldu mu olmadı mı. Neyse servis açıp annemgil varken su devirdaim pompasının bozuldugunu söyleyip 560 tl ye yenisiyle değiştirmişler. bende akşam hemen internetten fiyatına baktıgımda 225 tl yazıyordu.
bize çıkardıkları fatura bu 40 tl işcilik + 510 tl
ertesi gün parcaci ile servisi aradım, görüşmelerimden sonra ikisinin de adam akıllı garantisinin olmadığı kanatindeyim. parcaci abicim diyor sen 320 volt verirsen ben ona garanti veremem diyor. servisci de orjinal parca diyo ama su girerse garanti kapsamında değişim olmaz diyor acıp icine suyu kendimiz mi fıskırtıyoruz sanki makine hatası.
değişen ürün
simdi aynı marka bir ürünün (wilo markası) orjinal veya yan sanayisi olabilir mi bu sanayi tipi makina ürünlerinde eğer yoksa tüketici hakem heyetine mi gitmeliyim. sizce normal mi fiyati