< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (107. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
sanırım sahte bir LG
-
O zaman değiştir gitsin ,
Sistem açık kasa mı kapalı kasa mı ? Diğer filtreler de değişecek mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sistemi bilgisayar kasasının içine kendim kurdum. hepsi quick connect oldu zaman içerisinde. ön üç filtre elimde var ama dandik markalar. sanırım şu linkteki ilk üç filtre.
www.n11.com
WaterMelon Kapalı Kasa Su Arıtma Cihazı Yeni NSF'Li Özel Seri 4 Aşamalı İnline Filtre Seti Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/watermelon-kapali-kasa-su-aritma-cihazi-yeni-nsfli-ozel-seri-4-asamali-inline-filtre-seti-30182432?magaza=watermelonmembrankabı yeni aldım değiştireceğim. membran da değişecek. membran sonu için elimde 6 inch Omnipure Model CL6RO T/33 Post Karbon filtre var. birde alkali almayı düşünüyorum. bu arada depoyuda yaklaşık 10ay önce değiştirdim. membran ve alkali için fikir verebilirseniz sevinirim.
-
Post karbon varsa kullan , seneye sadece alkali takarsın , membran söylediğin Taptec olur . İlla alacağım diyorsan roycera ve ya bioetix alabilirsin ,
HD 50 den çok memnun kaldıysan eğer direk onu da alabilirsin .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 26 Mayıs 2024; 23:38:23 >
Yaz tatilinde 2 ay evde olamayacam arıtma açısından sorun olur mu ya da gitmeden cihaza yapmam gereken bişeyler var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filtreler kaç aylık kullandıklarınız ?
2 aylık
Açık kasa mı kapalı kasa mı ? Bir de hangi filtreleri kullandınız ?
Hocam kapalı kasa ihlasın unique modeli filtre değişimi yaptı servisi 2 ay önce ama olaya çok hakim değilim neleri değiştirdi bilmiyorum
Cihaz 8 aylık dersek 2 ay da siz tatil dönüşünde olsanız 10 ay oldu , 12 ayda tekrar filtre değişimine gelirler , 2 ay erken değişim olur belki ama isterseniz dönüşte servis çağırın , membran hariç diğer filtreleri değiştirmenizi tavsiye ederim. Ön filtreler değişmese de post filtreyi mutlaka değiştirin derim . Tercih sizin tabi .
Arçelik arıtma ile ilgili fikriniz nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kiralama sistemi için diyorsanız o fiyata cihaz alırsınız .
Murica 75 Su Arıtma Cihazını yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Pet şişeden kurtuldum. Su tadı ve içimi gerçekten iyi. Sattıkları Yinmik BLE-C600 analiz cihazını da almıştım. Cihaz kullanımı ve telefon uygulaması üzerinden okunması çok pratik. Ancak anal,z cihazlarını okuma ve değerlendirme kısmına hakim değilim. Analiz cihazları (güvenli ölçüm yaptıklarını varsayarak) okur yazarlığı konusunda küçük bir bilgi (tablo halinde olsa çok güzel olur) paylaşımı yapılırsa iyi olur diye düşünüyorum.
-
Firmaya söyleyelim çeksinler hocam , etiketleyeyim de @ethicwater
Arkadaşlar selamlar,
Evimizde bir arıtmamız var ama artık iki yıl oldu sanırım hiçbir şeyini değiştirmedik, bir şey arıttığı falan kalmadı yani anlayacağınız. Bunu tekrar rayına sokmak için ne yapmak lazım?
Yanılmıyorsam şu olması lazım marka model:www.n11.com
Express Water Pro 6 Aşamalı Pompalı Class Su Arıtma Cihazı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/express-water-pro-6-asamali-pompali-class-su-aritma-cihazi-22477163?magaza=sifasuaritma
Orijinal tadını falan çok seviyordum erikli tadında güzel bir tadı vardı.
Aynı şekilde nasıl yenileyebilirim acaba? Neler almam lazım?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hiç anlamadığım bir konu :)
Edit: Birkaç fotoğrafını çektim.
Cihazın kasasının içindeki filtreler şu şekilde görünüyor:
Sarının yanında bir de üzerinde hiçbir etiket olmayan beyaz bir filtre var. Sanırım o da membran oluyor.
Üzerinden 2 yıl geçtiğini düşünürsek buradaki her şeyin ömrünü yitirdiğini varsaymak yanlış mı olur? Buradaki tüm filtrelerin birebir aynısını sipariş etsem yeterli olur mu? Tabii membran kısmını bilemiyorum çünkü onun üzerinde markası yazmıyor. Yoksa şu seti alın, bunlardan daha kaliteli diyebileceğiniz bir şey var mı?
Tabii bir de bunun kurulum kısmı var. Bunları kendim değişebilir miyim acaba? Cihazın pompalı olduğundan bahsetmekte fayda var. Sanırım gerçekten de attığım linkteki ile birebir aynı ürün.
Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Edit:www.hepsiburada.com
Aqualine 6'lı Kapalı Kasa Inlıne Filtre Seti Çift Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/aqualine-6-li-kapali-kasa-inline-filtre-seti-cift-karbon-platinum-membran-p-HBCV00000S5I7M
Şu seti buldum, birebir aynı ürünler gibi duruyor. Farz edelim ki aynı şekilde tüm filtreleri yenilemek istedim, sadece bu seti sipariş etmem yeterli olur mu yoksa ekstra bir şeyler almam gerekir mi? (örneğin membranın dış muhafazası da değişmeli midir?)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 1 Haziran 2024; 23:28:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
BWT Slim 4 kullanan yada bilen var mı ? atık su yapmıyor deniyor . nedir bunun numarası ?
-
Hocam dirsek dnt Çekvalf olsun shut of olsun atık kısıcı olsun , dnt ve shitong marka görünüyor , parçalar ucuz onları da alıp değiştirebilirsiniz , inline sistemler basit çıkar at mantığı ile çok kolay değişim olur . Dnt Çekvalfin içi erime yapar bir süre sonra o da sürekli atığa sebep olur , shut of arıza yaparsa membrana giren suyu azaltıyor üretim inanılmaz düşüyor , atık kısıcı tıkandıysa da yeni alacağınız membran da erken tıkanacak . Bunları da swun olarak değiştirebilirsiniz .
Bu linkte de kapalı kasalar için ürünleri paylaştım .
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158734248
Flt filtre setinde filtresi de mevcut , diğerlerinden birini alacak olursanız Taptec membran ile birlikte set yaparak alabilirsiniz . Alkali filtre gibi görünen sarı bir filtre var onu almanıza gerek yok . Ne olduğu belli değil . Beşli set gibi değişim yaparsınız . Eğer İstanbul İzmir gibi bir yerde yaşıyorsanız da ilk sediment filtresinden 2 tane alın ve en geç altı ayda bir değiştirin .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Konu içinde konuşuldu uf membran bir sistemdi , eğer şebeke Tds değeri 150 altında ise alıp kullanabilirsiniz . Yüksek Tds li sistemlerde suyun tadını beğenmeyebilirsiniz .
Sarı olan şu hocam:
koctas.com.tr
Mıneralızed Fılter Dynamic Sarı Mineral Filtrehttps://www.koctas.com.tr/aqua-bella-mineralized-filter-dynamic-sari-mineral-filtre/p/5000559494
FLT setin yanına bundan veya alternatifi bir şey almam sıkıntı olur mu? Mineral konusunu da önemsiyorum açıkçası, eksik kalsın istemem ama tabii siz daha iyi bilirsiniz. Bir de FLT seti eskilerin yerine hangi sırayla takmam gerekiyor acaba? Daha doğrusu eski takımdaki hangi filtre FLT setindeki hangi filtreye denk gelir bilemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X