Merhaba elimde hyundai i20 1.4 2011 model 220 bin km de bir araç var. Bir alıcı buldum ve arabanın durumu şöyle aracın motoru komple yapılacak, ön tampon arka tampon boyanması gerekiyor, kapı kolları değişmesi gerekiyor, kaputun düzeltilmesi on sağ farın değişmesi gerekiyor. Araca 4 tane de yeni lastik alınması gerekiyor. Aracın muayenesi daha yeni geçti ama sonuç olarak yok. Araçta hasar kaydı 4200₺ ve arka tampon boyalıydı. Arka tampon değişeceği için bunun çok bir önemi kalmadı. Bu araca 210 bin ₺ teklif ettiler. Ben açıkçası verme taraftarıyım ama çoğu kişi fiyatını düşük buldu. Aracın şu an ustalarla görüştüğüm kadarıyla bir 150 bin masrafı var. adama yani 360 bin ₺ ye gelecek. Size sormak istediğim ise bu fiyata vereyim mi yoksa kalsın mı? Yani alıcıyı koruyormuş gibi oluyorum herkesin gözünde ama adam bununla uğraşacak edecek yani karşı tarafın da biraz kazanç sağlaması lazım bu işten yoksa adam gider sorunsuzunu alır geçer yani. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WKaraKartalW -- 21 Ekim 2024; 1:40:52 > |
Bildirim