|
Yeni Seat Leon için ilk fiyat bilgisi geldi: İşte yeni Leon fiyatı

-
-
Yükseltilen piyasaya adeta bir tokat, adeta bir cansuyu bu fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 21 Ocak 2021; 15:43:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf otomatik vites diye 130 hp lik B segmenti 208 alacağıma, bunu alırdım ben araba alacak olsam. ama herkes ben değil, çoğu otomatik vites delisi.
-
Kalsın.
-
Sahibindende ESKİ KASA 0 km (stokçu spec) FR manuel leon en düşük 250.000 TL. Eski kasa leoncular şuanda gruplarda ağlıyor ve doğuşa küfür ediyorlar. Tek istedikleri yeni leonun %80lik dilimden gelmesiydi ama olmadı.
Sahibindende Leonculara maksimum 210.000 tl teklif edin arkadaşlar. Çıldırsınlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiFANBOY -- 21 Ocak 2021; 16:24:7 > -
230 bine 1.5 TSI FR sıfır leon piyasayı darmaduman eder. ne kadar otomatik istesemde fiyatına göre çok mantıklı. hele 1.0 TSI gelirse FR sız, daha ekonomik, bence tam alıncak araç olur o fiyat bandına.
-
1.0 style 200 altına gelir güzel fiyat olmuş.
-
bu 130 hp'lik motor, 150 hp'liğin kısılmış hali. yazılımla ikisi de 175 hp güce çıkıyor.
-
Süper fiyat, 208 gibi 2 kişilik basık araç yerine aynı paraya c sınıf vag kalitesi
-
ettim sarı sitede, küfür etti birisi :)
-
Linkini atta biz de teklif edelim :))
-
Apaçi Mk3 sahibleri o fiyata vermezler algı yalan falan diyorlar
asdasjdasjdajsdjasdjasjdjasdjas
error....
-
Küçük bir güncelleme geldiği an ile %80 lik ötv dilimine girecek.
P.Cam tavanın standart olmadığını opsiyon olduğunu unutmayın. Sanruf istenirse zaten %80 lik dilime otomatik giricek.
1.5 DSG P.Cam tavan ile 300 bin lira aşagısı hayal...
Nacizane fikrim 1.5 otomatik fr sahibi olanlar daha karlı satıp yeni kasaya cüzzi farklarla geciceklerdir.
hocam haklısın ama istanbul için konuşuyorum bence otomatik vites olmazsa olmaz ama benim için genel olarak eğer araba ciddi performans arabası değilse otomatik çok büyük nimet
-
Bayilerde araç olmayacağı için galericiler yine 300+ fiyat çekerler.
190dan fazla teklif edilmez. Hanım beğense eski kasa da olsa 190 teklif ederdimquote:
Orijinalden alıntı: AntiFANBOYSahibindende ESKİ KASA 0 km (stokçu spec) FR manuel leon en düşük 250.000 TL. Eski kasa leoncular şuanda gruplarda ağlıyor ve doğuşa küfür ediyorlar. Tek istedikleri yeni leonun %80lik dilimden gelmesiydi ama olmadı.
Sahibindende Leonculara maksimum 210.000 tl teklif edin arkadaşlar. Çıldırsınlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
sw kasa da acayip duruyor ha.
-
Ne yapayım cam tavansız FR'ı? Mk3 FR devam.
Sahibindende ESKİ KASA 0 km (stokçu spec) FR manuel leon en düşük 250.000 TL. Eski kasa leoncular şuanda gruplarda ağlıyor ve doğuşa küfür ediyorlar. Tek istedikleri yeni leonun %80lik dilimden gelmesiydi ama olmadı. Sahibindende Leonculara maksimum 210.000 tl teklif edin arkadaşlar. Çıldırsınlar |
Yükseltilen piyasaya adeta bir tokat, adeta bir cansuyu bu fiyat.
|
Sırf otomatik vites diye 130 hp lik B segmenti 208 alacağıma, bunu alırdım ben araba alacak olsam. ama herkes ben değil, çoğu otomatik vites delisi. |
Ben beğendim güzel araç olmuş. Fiyatı da rekabetçi piyasaya göre. Vay be 230bin TL olan araç fiyatına rekabetçi dedim. Suda pişen kurbağa misali suyumuz güzel ısınmış. |
bilmeden yazan birisi. bak bakayım boş mu dolu mu? ![]() EDİT: cam tavan ve otomatik vites haricinde araç full+full. buna boş diyen aceminin önde gidenidir. |
ettim sarı sitede, küfür etti birisi :) |
Linkini atta biz de teklif edelim :)) |
Tüplü civicte 125hp ama aracı kullan yürüyen ceset. Kıt bilginizle araç yorumlamayın siz. |
230 bine 1.5 TSI FR sıfır leon piyasayı darmaduman eder. ne kadar otomatik istesemde fiyatına göre çok mantıklı. hele 1.0 TSI gelirse FR sız, daha ekonomik, bence tam alıncak araç olur o fiyat bandına.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X