Şimdi Ara

Arızalı LCD TV ne yapılır? ve Yeni TV hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung 42'' LCD TV'im 1 sene evvel panel arızası yaptı ve garantiside geçtiği için tamirine; üstüne para eklenip TV alınacak kadar bir meblağ biçtiler. Arıza durumu ise tv açıldığında görüntü gelmiyor ve gelmesi için sürekli aç kapa yapmak gerekiyor daha sonra yarım yada çeyrek görüntü, tam görüntü geldiğinde de ekranda renkler arası dikey kırmızı çizgiler oluyor. Şu anki tamir bedeli ne kadardır bilmiyorum ama şimdiye kadar aç kapa ve bozuk görüntü ile idare etmiş olsam da artık çöpe gidecek gibi.

Sorum ise bu bozuk televizyon ne yapılır? Kime verilir kim alır? bilgisi olan yada başına gelen arkadaş varsa yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Yerine de bu ürünü almaya karar verdim. 3D LED, Smart yok olmasına gerekte yok sadece PS4 ve kısa zamanlı TV kullanımında yer alacak. Fiyatı da inanılmaz uygun, muadili yok muadillerinde 3D bile yok.

PHILIPS 40PFL4308..

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceX -- 8 Ağustos 2014; 22:35:32 >

• Doğrudan çöpe gidecek...
    Philips 4 serisi pek matah bir seri değil.
    En azından 5 serisi bakın.
    Yada 3d yerine smart ve wifi olan samsung 40 h 5570 alınabilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 1.400 lira max limitim vardı şimdi. Smart'a gerek yok bence TV'ler için gereksiz bir şey şahsen, sürekli PC ve İphone'da onlinenız TV de olmasın artık.. Çalıştığım için fazla vakit geçirmicem karşısında ve yalnızca benim odamda ve benim tarafımdan kullanılacağı için de yüksek modellere ve boyuta gerek duymadım açıkcası. PS4 sömürüyor olacak TV'yi. Salonda zaten 46'' Sony HX750 var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 için tv hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.